İlk madalya Baygın’dan

30 Mart Yerel Seçimleri’nde Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay’ı ziyaret eden Çerkezköylü atlet Hamdi Baygın, 9. Uluslararası Osmangazi Bursa Tarihi Kent Koşusu’nda aldığı madalyayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a hediye etti

İlk madalya Baygın’dan
24 Nisan 2014 Perşembe 07:27

40 yıldır atletizm sporu ile uğraşan Hamdi Baygın, bu süre zarfında 300’ün üzerinde yarışa katıldığını belirterek, “En son 9. Uluslararası Osmangazi Bursa Tarihi Kent Koşusu’nda Çerkezköy’ü temsil ettim. Önümüzdeki hafta Pazar günü ise Bodrum Global Run Koşusu’nda yer alacağım. Bu koşuda da Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” dedi.
BAYGIN’IN KEHANETİ TUTMUŞ
9. Uluslararası Osmangazi Bursa Tarihi Kent Koşusu’nda aldığı madalya ve tişörtü Belediye Başkanı Vahap Akay’a hediye eden Hamdi Baygın, “6 Ekim’de Darıca Yarı Maratonu’nda koşmuştum. Orada birinci olan Kenyalı atlet ile resim çekildikten sonra ertesi gün Vahap Başkanımız ile Kızılpınar’da karşılaştık ve beraber resim çektirdik. O zaman maraton birincisi ile resim çektirdiğimi, bugün ise sizinle resim çektiriyorum. İnanıyorum ki Çerkezköy’ün birincisi olacaksınız demiştim. O zaman kendisi daha Belediye Başkan Aday Adayı idi” açıklamasını yaptı.
EN ÇOK VAHAP BAŞKANA YAKIŞIR
“Bursa yarışına kayıt yaptırdığım zamanda aldığım madalya ve tişörtümü kendisine takdim edeceğimi düşünmüştüm” diye konuşmasına devam eden Hamdi Baygın, “Bu düşüncem gerçekleştiği için sevindim. Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nın en çok Vahap Akay’a yakıştığına inanıyorum. Yeni görevinde başarılar dilerim. Kendisinin başarılı olacağına da yürekten inanıyorum. Her zaman her yerde Vahap Başkanımıza destek olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.
AKAY TEŞEKKÜR ETTİ
9. Uluslar arası Osmangazi Bursa Tarihi Kent Koşusu’nda Hamdi Baygın’ın verdiği madalya ve tişörtü kabul eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise Baygın’a teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
30 mart yerel secimleri - 10 yıl önce
etkinlikler ziyaretler t6ebrikler kutlamalar.kabuller dahaçokhizmet ne zman başlayacak çerkezköy