İlk oturum tamamlandı ​

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Aralık ayı Meclis Toplantısının ilk oturumu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında gerçekleştirildi

İlk oturum tamamlandı ​
05 Aralık 2018 Çarşamba 18:20

İLGİLİ KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ
Açılış ve yoklama ile başlayan Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Aralık ayı Meclis Toplantısının ilk oturumunda ilk olarak Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 26.11.2018 gün ve 1898 sayılı Belediye hissesi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, 4 adet hisse satışı incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

Ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan 05.11.2018 tarihli Meclis toplantısında görüşülen Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 419 ada 21 parsel nolu 12.5 metrekarelik taşınmazın Devlet İhale Kanunu’na göre satışı oy birliği ile kabul edildi ve gündemin 3. maddesinde yer alan Plan ve Proje Müdürlüğü’nün ilçemiz Kızılpınar Mahallesi 709 ada 13 numaralı parselin plan değişikliğine ilişkin kurum raporu hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

İLK OTURUM TAMAMLANDI
Gündemin 4. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 26.11.2018 gün ve 1899 sayılı Yönetmelik hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi Plan ve Bütçe Komisyonu’na, gündemin 5. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 26.11.2018 gün ve 1900 sayılı vade farkı oranı hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi Plan ve Bütçe Komisyonu’na, gündemin 6. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 28.11.2018 gün ve 1926 sayılı Çerkezköy Belediyesi’ne ait 49 adet taşınmazların satışı hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildikten sonra Aralık ayı Meclis toplantısının ilk oturumu sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.