İlk turda yüzde 55-58 arası alıp kazanırız

AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde destek ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. AKP Çerkezköy İlçe Yönetimi İlçe Başkanı Reşat Bahar başkanlığında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bahar, kendilerini kabul eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya teşekkür ederek, yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 55 ile 58 arasında oy alarak seçimi ilk turda kazanacağını ifade etti.

İlk turda yüzde 55-58 arası alıp kazanırız
07 Ağustos 2014 Perşembe 07:21

AKP HEYETİNİN YENİ DURAĞI ÇTSO OLDU
Çerkezköy AKP İlçe teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarette bulundu. AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar başkanlığında gerçekleşen destek ziyaretine AKP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AKP meclis üyeleri ve İlçe Yönetimi katıldı. AKP heyetini ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva toplantı odasında ağırlayarak hepsiyle yakından ilgilendi.
BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN SEÇİMİDİR
AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ziyaret programında yaptığı konuşmada partisinin adayı Tayyip Erdoğan’ın ilk turda yüzde 55 ila 58 oranında oy alacağını iddiasında bulunarak, “Her ziyaretimizde söylediğimiz gibi bugünde ifade ediyorum BBP’li, MHP’li seçmenlerden Tayyip Erdoğan’a oy vermelerini istiyoruz. Yapılacak olan seçim bir yerel seçim ya da milletvekili seçimi değil Cumhurbaşkanlığı seçimidir yani Türkiye’nin seçimidir” dedi.
İLK TURDA GEÇERSEK ERKEN SEÇİM OLACAK
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ise, AKP heyetine teşekkür ederek seçimlerin hayırlısı ile tamamlanması temennisinde bulundu. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı İsmail Akın ise, sohbet esnasında AKP İlçe Başkanı Reşat Bahar’a, Cumhurbaşkanlığı seçimin ilk turunda Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının halinde erken seçimin olup olmayacağı sorusunu yöneltti. İlçe Başkanı Bahar ise, “Tekirdağ’da yapılan toplantıda bu gündeme geldi ve Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şentop’un açıklamalarında da yer aldı. Seçim ilk turda lehimize sonuçlanırsa erken seçim yapılacak” cevabını verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.