İlk ziyaretlerini Çerkezköy’e yaptılar

Ergene Kent Konseyi Yöneticileri, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı aynı zamanda da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Funda Serfiçe’yi ziyaret ederek hem yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler hem de gerçekleştirilen etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulundular

İlk ziyaretlerini Çerkezköy’e yaptılar
27 Ağustos 2016 Cumartesi 12:46

ÇERKEZKÖY KENT KONSEYİ’NDE BİR ARAYA GELDİLER
 
Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete Çerkezköy Kent Konseyi aynı zamanda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Funda Serfiçe, Ergene Kent Konseyi Başkanı Ercüment Tuncay, Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serpil Karabal, Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nihal İşbilen, Çerkezköy Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi aynı zamanda Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Rağbet Erol, Ergene Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Müge Yıldız ve Serkan Alıkan katıldı.
 
“HERKES ÇOK İSTEKLİ ÇALIŞIYOR”
 
Ziyarette konuşan Ergene Kent Konseyi Başkanı Ercüment Tuncay, “Ben Başkanlığa seçileli 2 ay oldu ve yeni bir yönetim oluşturduk. Konseyimizdeki herkes çok istekli çalışıyor. Umarım önümüzdeki 3 yıllık süreçte de çok güzel işler yapacağız.” dedi.
 
“ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK”
 
Tekirdağ’da bulunan Kent Konseyi ziyaretlerinin ilkini Çerkezköy’de yaptıklarını dile getiren Tuncay, “Göreve yeni geldik ve ilk olarak burayı ziyaret etmek istedik. Düşüncelerinizle, konumunuzla bize ışık tutacağınızı düşünüyoruz. Tanıştığımıza çok memnun olduk.” diye konuştu.
 
ETKİNLİKLERDEN BAHSETTİ
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetle sözlerine başlayan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, “Biz burada 2 yıl boyunca Kadın Meclisi olarak çalıştık. O süre zarfında çok sayıda üyemiz oldu. Çerkezköy’ümüz, Tekirdağ’ımız için çok güzel çalışmalara imza attık.” dedi.
 
KAHVE GÜNLERİ DÜZENLENİYOR
 
Uzun zaman önce başlatılan ve artık tamamen oturmuş hale gelen 2. el eşya kampanyaları hakkında bilgi veren Serfiçe, “Şimdilerde de kahve günü etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. 2 haftada bir Kent Konseyi Binamızda toplanarak burada kahve içiyoruz. Katılan arkadaşlarımız arasından, gönlünden geçenler ufak miktarlarda da olsa ortada bir para biriktiriyor. Daha sonra bu paraları, mahalle muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
“ERGENE’DE HER KESİME ULAŞTIK”
 
Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nihal İşbilen, Kadın Meclisi olarak Ergene’de her kesime ulaştıklarını dile getirerek, “İlçemiz insanları da bizlere ulaştıkları için çok mutlular. Belediyemizin sağlamış olduğu araçla, tüm etkinliklerimize isteyen vatandaşlarımızın ulaşımını sağlayabiliyoruz.” dedi.
 
KADIN MECLİSLERİ ARASINDA KAYNAŞMA SAĞLANMALI
 
Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serpil Karabal, daha önce İstanbul Bahçelievler’de Kent Konseyi’nde görev aldığını, Tekirdağ’ın çalışmalar konusunda henüz bir patlama yapamadığını dile getirerek, “Kadın Meclisleri arasında Tekirdağ’da bir kaynaşma sağlanması bu açıdan çok önemli olacaktır. Güzel bir koordinasyon oluşturursak sene sonlarında bir konsept oluşturarak patlama yapacak etkinlikler ortaya çıkarılabilir.” diye konuştu.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.