İlköğretim haftası kutlaması bugün düzenleniyor

İlköğretim Hatfası kutlaması Çerkezköy’de olduğu gibi Kapaklı’da da bugün kutlanacak. Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenecek olan program saat 10.00’da başlayacak.

İlköğretim haftası kutlaması bugün düzenleniyor
17 Eylül 2014 Çarşamba 07:14

KUTLAMA CUMHURİYET İLK VE ORTAOKULUNDA YAPILACAK
2014-2015 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Kutlama programı Kapaklı’da da düzenlenen etkinliklerle kutlanacak. Kapaklı Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’nda saat 10.00’da düzenlenecek olan kutlama programı çerçevesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından protokol konuşmalarıyla devam edecek.

MÜZİKLİ GÖSTERİ SUNULACAK
Kutlamalar çerçevesinde öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının yanında ilkokul öğrencileri tarafından hazırlanan koro ekibi sahne alacak. Programın devamında ise, müzikli gösteri, Halk oyunları gösterisi ve son olarak da ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan koro ekibi sahne alacak.

Haber: Uğur Can AVCILAR

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.