İlköğretim haftası Recep Arif Gabralı ilkokulunda kutlanacak

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Pazartesi günü başlarken, İlköğretim haftası kutlama programı da bugün Recep Arif Gabralı İlkokulunda kutlanacak. Saat 10.00’da başlayacak olan kutlama programında birbirinden farklı etkinlikler yer alacak.

İlköğretim haftası Recep Arif Gabralı ilkokulunda kutlanacak
17 Eylül 2014 Çarşamba 07:13

KUTLAMA PROGRAMI SAAT 10.00’DA BAŞLAYACAK
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlköğretim Haftası kutlama programını açıkladı. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Pazartesi günü itibariyle başlarken, kutlama programı da bugün yapılacak. Recep Arif Gabralı İlokulunda saat 10.00’da başlayacak olan program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından protokol konuşmalarıyla devam edecek.

HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ İLE SONA ERECEK

İlköğretim Haftası kutlama programının devamında ise öğrenciler hazırladıkları şiirleri davetliler için seslendirirken, son olarak da Halk Oyunları gösterisi ile kutlama programı sona erecek.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.