İlkokul öğrencilerine mesleklerini tanıttılar

Çerkezköy Atatürk İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Saniye Memiş rehberliğinde Özel İrmet Hastanesi’ne gezi düzenledi. Meslek tanıtımı kapsamında gerçekleştirilen geziye katılan öğrencilere hastane hemşireleri tarafından hemşirelik mesleği anlatıldı.

İlkokul öğrencilerine mesleklerini tanıttılar
25 Şubat 2019 Pazartesi 15:27

​​​​MESLEKİ BİLGİLER VERİLDİ
 “Hemşirelik nasıl bir meslektir? Bu mesleğe sahip olabilmek için neler yapmak gerekir?” şeklindeki soruları yanıtlandıktan sonra öğrenciler merak ettikleri soruları yönelttiler. Hemşirelik tanıtımı ardından, İrmet Hastanesi Başhekimi ve aynı zamanda Acil Tıp Doktoru Hakkı Burç Baykaran tarafından ‘doktorluk mesleğin olumlu ve olumsuz yönleri hakkında bilgiler verildi. Tanıtım sunumlarından sonra hastanenin giriş katında bulunan acil bölümü, hasta müdahale odaları, alçı odası bölümleri gezildi. Sınıf Öğretmeni Saniye Memiş tarafından, İrmet Hastanesi Başhekimi Dr. Hakkı Burç Baykaran’a, hemşirelere ve hastane çalışanlarına teşekkür edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.