İmam Hatip'in yolları tamamlanıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından yarıyıl tatilinde Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi bağlantı yollarında başlatılan çalışmalar tamamlanmak üzere. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, konu hakkında bilgilendirmede bulunurken, çalışmaların birkaç gün içerisinde tamamlanacağını kaydetti

İmam Hatip'in yolları tamamlanıyor
04 Şubat 2017 Cumartesi 12:31

MEKANİK YOL MALZEMESİ SERİLDİ
Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi bağlantı yollarında devam eden demirli beton yol, kaldırım ve park alanı çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kış şartları ile bozulan bağlantı yollarının bir kısmına ise mekanik yol malzemesi serildiğini belirtti. 
2 BİN METREKARE DEMİRLİ BETON YOL YAPILDI
Çalışmaların birkaç gün içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Akay, çalışmalar kapsamında kaldırım ve park alanı düzenlemesi dışında 2 bin metrekare demirli beton yol yapıldığını ve 4 bin metrekarede mekanik yol malzemesi serildiğini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.