İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi açıldı

Ambardere de yapımı tamamlanan İmam Hatip Ortaokulu dün itibariyle 2014-2015 Eğitim-Öğretimine açıldı. 5-6 ve 7.sınıf öğrencilerinin bulunduğu okulda 650 öğrenci ders başı yaparken, İmam Hatip Anadolu Lisesi inşaatı tamamlanana kadar da Lise öğrencilerinin Ortaokul binasında eğitim görecekleri ifade edildi

İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi açıldı
16 Eylül 2014 Salı 07:51

NAKİL SINAVI İLE SAYI 700’E ÇIKACAK
Ambardere de bulunan Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu dün itibariyle eğitim öğretime başladı. İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 21 derslikli İmam Hatip Ortaokulunda 650 öğrenci ders başı yaptı. Okul hakkında bilgi veren Okul Müdürü Gökhan Baş, “ilk etapta 650 öğrenci ile eğitime başladık. Önümüzde ki hafta ortaokul nakil sınavı yapılacak ve bu çerçevede 50 öğrenci daha alarak 700 öğrenci ile eğitim ve öğretime devam edeceğiz” dedi.

ÖĞLEDEN ÖNCE ORTAOKUL ÖĞLEDEN SONRA LİSE
İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan İmam Hatip Ortaokulunun Lise öğrencileri tarafından da kullanılacağının altını çizen Baş, “İmam Hatip Anadolu Lisesi inşaatı tamamlana kadar ortaokul öğrencileri sabah, lise öğrencileri de öğleden sonra Ortaokul binasında eğitim alacaklar. Yeni okulumuzun açılmasıyla birlikte öğrencilerimize kitap dağıtımları yapılarak hem öğrenciler hem de velilerimiz gerekli şekilde bilgilendirildi. Hafta sonu okulumuza gelen yeni sıralarımızı da okul öğretmenlerimiz ile birlikte indirdik ve gerekli düzenlemeleri yapacağız” diye konuştu.

27 KADROLU ÖĞRETMEN BULUNUYOR
Okul Müdürü Gökhan Baş konuşmasının devamında ise, “okulumuzda 27 kadrolu öğretmenimiz bulunuyor. Geçen sene olumuzda 476 öğrenci öğrenim görürken yeni okulumuzda bu sene nakil sınavlarının ardından 700 öğrenci eğitim alacak. İlk olarak Cumhuriyet Ortaokulunda eğitime başlayan okulumuz ardından geçici olarak anaokulu binasında eğitim vermiş ve son olarak artık kendi binamızda eğitim öğretime devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MİNİBÜSLER 20 DAKİKADA BİR OKULA GİDİYOR
Diğer yandan Ambardere de bulunan İmam Hatip Ortaokulu ile İmam Hatip Anadolu Lisesine 20 dakika da bir minibüsler hareket ederken servise binmeyen öğrenciler için minibüsler de büyük bir kolaylık olmuş oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.