İMAR UYGULAMASI İHALESİ YAPILDI

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan Çerkezköy Belediyesi 6. Etap İlave Sanayi Bölgesi (Kızılpınar karşısı) İmar Uygulaması ihalesi 13 firmanın katılımı ile yapıldı. Ön yeterlilik değerlendirilmesi amacı ile yapılan ihaleye 13 firma katılırken, İhale Komisyonu'nun firmaların dosyalarını inceledikten sonra 5 firmaya davet çıkaracağı ve fiyat tekliflerini alacağı öğrenildi.

İMAR UYGULAMASI İHALESİ YAPILDI
04 Nisan 2012 Çarşamba 00:00

Çerkezköy Belediyesi tarafından 6. Etap İlave Sanayi Bölgesi İmar Uygulaması ihalesi yapıldı. Kızılpınar karşısında bulunan ve Özcanlar Tekstil'in arkasını kapsayan 205 hektarlık 6. Etap İlave Sanayi Bölgesi İmar Uygulaması ihalesine toplam 13 firma katılırken, ihaleye katılan firmaların dosyalarının incelendikten sonra İhale Komisyonu tarafından 5 firmaya 2. ihaleye katılabilmeleri için davetiye çıkaracağı öğrenildi.
13 FİRMA KATILDI
İhale Komisyonu tarafından yapılan ihaleye Prizma Mühendislik, Birlik Harita, Çığız Mühendislik, San Mühendislik, Aydo Mühendislik-Derya İş Ortaklığı, Altyapı Mühendislik ve Danışmanlık, Kutlubey Harita-Çetinkaya İmar Uygulaması Ortak Girişimi, Can Harita-Doruk Harita Ortak Girişimi, Aly Proje, Devran Proje, Yeni Hedef Harita, Cemre Mühendislik ve Çağdaş Harita isimli firmalar katıldı.
İKİNCİ İHALE YAPILACAK
İhale Komisyonu'nun ihaleye katılan firmaların dosyalarını incelemesinin ardından ihale sonan ererken, yapılan açıklamada 6. Etap İlave Sanayi Bölgesi İmar Uygulaması danışmanlık hizmeti işi için firmalardan ön yeterlilik tekliflerinin alındığı belirterek, ön yeterlilik değerlendirmesinin ardından yeterliliği tespit edilen firmalardan 5 tanesinin ikinci ihaleye davet edileceği ve 2. ihalede tekliflerin alınacağı kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.