İncelemelerde bulundular

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bağlık Mahallesi’nde yapılacak olan Bağlık Üst Geçit Viyadüğü, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Emlak Konutları giriş kavşağı düzenlemesi ve Altı yol kavşağında yapılacak düzenlemeleri inceledi

İncelemelerde bulundular
26 Ekim 2016 Çarşamba 08:37

Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün ve Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram ile beraber erken saatlerde Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte ilçede çeşitli incelemelerde bulundu.

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Çerkezköy'de vatandaşlarla sohbet ederek çalışmalarla ilgili bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Vahap Akay ile birlikte Bağlık Mahallesinde Üst Geçit Viyadüğü yapılacak bölgede incelemelerde bulundu.

ALTIYOLU DA İNCELEDİ

Çerkezköy'de Emlak Konutları Kavşak düzenlemesi yapılacak alanda ve yine Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme yapılacak olan Altıyol Kavşağında incelemelerde bulunarak yetkililerden yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’deki incelemelerinin ardından Çorlu’ya geçti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.