İnci Narin'de kahkaha tufanı

İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu'nun yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Bana Bir Harf Öğretenin Kırk Yıl Başının Etini Yerim" adlı tiyatro oyunu İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu'nda sahnelenirken, tiyatroya ilgi yoğun oldu.

İnci Narin'de kahkaha tufanı
21 Haziran 2011 Salı 00:00

İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan tiyatro grubunun sahnelediği "Bana Bir Harf Öğretenin Kırk Yıl Başının Etini Yerim" adlı tiyatro oyunun yönetmenliğini Türkçe Öğretmeni Mehmet Erkan Demir yaptı.
Okulun  6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerinden 12 kişilik bir ekiple hazırlanan oyun 7 perdeden oluştu. Bir sınıfın günlük hallerinden kesitlerin espirili bir şekilde sahneye konulduğu oyunda Hababam Sınıfı müziklerine sık sık yer verildi.
İzleyicilerin zaman zaman kahkahalara boğulduğu ve yüzlerinden tebessümün eksik olmadığı oyunun son perdesindeki müfettiş sahnesi ise izleyenleri en çok güldüren sahne oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.