İNKA firması İftarı Etbeyi’nde düzenledi

Merkezi İstanbul’da ve bir şubesi de Lüleburgaz’da bulunan İnsan Kaynakları (İNKA) firması Çerkezköy’de açmayı planladığı ikinci şube öncesinde çalışanlarına yönelik Etbeyi Restaurant’ta iftar programı düzenledi.

İNKA firması İftarı Etbeyi’nde düzenledi
23 Temmuz 2014 Çarşamba 07:19

14 YILDIR İSTANBUL’DA HİZMET VERİYOR
14 yıldır İstanbul Şişli’de hizmet veren İnsan kaynakları (İNKA) firması Etbeyi Restaurant’ta iftar programı düzenledi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen iftar programına Çerkezköy Belediye Başkan yardımcısı İmdat Özgör, İNKA Kurucu ortağı Tolga lafçı, İNKA Genel Müdürü Harun Ekinci, İNKA Lüleburgaz şubesi kurucu ortağı Ahmet Arısoy, Kopaş Kozmetik Genel Koordinatörü Mehmet Atalay, Operasyon uzmanı Murat Koşan, İNKA Çerkezköy saha elemanı Vahdet Aksoy ve çalışanlar katıldı.
İKİNCİ ŞUBE ÇERKEZKÖY’E AÇILACAK
Merkezi İstanbul’da olan ve Lüleburgaz’da da şubesi bulunan İNKA Firması yetkilileri, Ramazan bayramından sonra Çerkezköy’de de yeni bir şube açılacağını ve bundan dolayı da iftar programını Çerkezköy’de düzenlemek için bir araya geldiklerini ifade ettiler. İNKA Firması Otel, Fabrika, fuar ve benzeri işletmelere personel tedarik eden bir firma özelliği taşıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.