İnönü Mahallesi yeni parkına kavuşuyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından İnönü Mahallesi Tan Sokak’ta yapım çalışmaları devam eden parkta sona yaklaşıldı

İnönü Mahallesi yeni parkına kavuşuyor
10 Eylül 2018 Pazartesi 14:40

VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE AÇILACAK
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yaptığı açıklamada “İnönü Mahallesi Tan Sokak mevkiinin önemli bir eksiği olan parkımızın yapımına başlamıştık. Ekiplerimiz parkımızı kısa sürede tamamlamak için aralıksız çalışıyorlar. Çalışmaların sürdüğü parkımız, çalışmalar tamamlandığında modern görüntüsüyle vatandaşlarımızın hizmetine açılacak.” dedi.

AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN ÖZGÜRCE OYNAYABİLECEĞİ ALANLAR YARATMAK
Çocuklar için önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirten Başkan Mandalı, “Bizlerin amacı kentimizdeki çocuklarımızın özgürce oynayabileceği, her yaş grubunun birlikte hareket edebileceği ve farklı aktivitelerin yer alacağı alanlar yaratmak. Apartman hayatında bilgisayar oyunlarıyla büyüyen çocuklarımızı sokağa çıkartarak, çocuklarımızın kendi yaş gruplarıyla iletişim kurabilmelerini ve aileleri ile keyifli zaman geçirmelerini sağlamayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.