İnşaat sektörünün katma değeri artacak

Çerkezköy Çiçekpark konutlarını hayata geçiren Özbirlik Emlak İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Orhan İnşaat sektörünün katma değerinin artacağını söyledi.

İnşaat sektörünün katma değeri artacak
02 Temmuz 2011 Cumartesi 00:00

İnşaat sektörü hakkında açıklamalarda bulunan Sedat Orhan, “ 2011 ve 2012 döneminde inşaat sektörünün dünyaya da açılarak ülke ekonomisine daha da katkı sağlayacağını, ülke ekonomisinin lokomotif sektörü olarak tüm kalemleriyle çok önemli katma değerler oluşturacağı kanaatini taşıyorum” dedi.
AÇIKLANAN PROJELER BÖLGENİN ALBENİSİNİ YÜKSELTTİ
İstanbul’un sürekli büyümesiyle birlikte sınırların Tekirdağ’a kadar dayandığını, insanların yatırım yapmak ve ikamet amacıyla bu bölgelerde arsa ve emlak alımına başladığını belirten Orhan, “Bu bölgelerde müthiş bir hareket var. Çerkezköy, Çorlu civarındaki hareket dolayısıyla bu bölgelerde yatırım yapmanın önünü açacak çalışmaları biz de gerçekleştiriyoruz. Gündemdeki projeler ile hükümetin açıkladığı projeler, Çerkezköy ve bölgesinin albenisini yükseltti. Bu bölge de özellikle dikkat çeken bir diğer durum ise insanların bu bölgeye aşırı yönelim içinde olmalarıdır” diye konuştu.
YENİ PROJE HAZIRLIKLARIMIZ VAR
Çerkezköy, Çorlu gibi bölgelerde arsa üretimini belediyenin hazırlamış olduğu sahalar içinde, müşteri portföylerinin ihtiyaçlarını göz önüne alarak seçip ortaya koyduklarını, bu şekilde de çalışmalarını, parsellerini imarlı ifrazlı olarak üretimlerini gerçekleştirdiklerini kaydeden Orhan, “Çerkezköy, Çorlu, Saray gibi bölgelerde konut arsası üretimine devam ediyoruz. Bunun yanında kendi yaptığımız konutlarımızla da insanlarımızın güvenine hitap ediyoruz. Örneğin Çerkezköy Çiçekpark konutlarımızda 227 daire 8 adet işyeri ile bölge insanına en iyi hizmeti ulaştırmaya çalışıyoruz. Bununla birlikte yeni proje hazırlıklarımız da tüm hızıyla sürüyor. Özbirlik markasını tüm müşterilerimizle buluşturmanın heyecanıyla bu bölgede yeni projeler içindeyiz” açıklamasını yaptı.
PROFESYONEL PROJELER ARTACAK
İnşaat sektörünün 2008 küresel krizinden aşırı derecede etkilenmediğini, konut kredilerinin de uygun olmasıyla sektörün yeniden tırmanışa geçtiğini belirten Orhan, “İnşaat sektörü şu an kurumsal, profesyonel hazırlanan projelerin önümüzdeki dönemde artacağına inanıyorum. Satışların daha da iyi olacağını, çünkü artan konut ihtiyacının bu projelerle giderileceğini düşünüyorum. Seçimlerin de tek parti hükümetiyle neticelenmesiyle piyasaların daha da büyüyeceğini ve bunun inşaat sektörü başta olmak üzere tüm sektörlere olumlu yansıyacağını düşünüyorum.
İNŞAAT SEKTÖRÜ İSTİHDAM SORUNU ÇÖZMEK İÇİN ÖNEMLİ
Bu dönemde girişimcilerin ve halkın daha iyi nefes alacağını, sakinliğin ve güvenin oturacağını zannediyorum. Böylelikle 2011 ve 2012 döneminde inşaat sektörünün dünyaya da açılarak ülke ekonomisine daha da katkı sağlayacağını, ülke ekonomisinin lokomotif sektörü olarak tüm kalemleriyle çok önemli katma değerler oluşturacağı kanaatini taşıyorum. İnşaat sektöründeki bu canlılık ve hareket ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan istihdam konusunu da büyük ölçüde çözecek ve olumlu rakamlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.