İPİ BİZ GÖĞÜSLEYECEĞİZ

AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından 12 Haziran Pazar günü yapılacak olan 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde görev yapacak olan AKP'nin sandık görevlilerinre Dekor Düğün Salonu'nda bir kahvaltı verildi. Kahvaltıya katılan AKP Milletvekili Adayı Sait Yazı,  "İnşallah Pazar günü ipi göğüsleyen biz olacağız. Çünkü 8.5 yılda AK Parti çok şey verdi bu ülkeye" dedi

İPİ BİZ GÖĞÜSLEYECEĞİZ
07 Haziran 2011 Salı 00:00

BU İŞ BİTMİŞ!
Dekor Düğün Salonu'ndaki kahvaltı İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ'ın konuşması ile başladı. Sözlerine "Salondaki bu tabloyu görünce yorgunluğum gitti. Bu iş bitmiş artık" diye başlayan İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, 12 Haziran tarihinin AK Parti ve ona gönül verenler için bayram olacağını iddia etti.
1 OY DEYİP GEÇMEYİN
Oy kullanma zamanı sandıkta çalışmanın çok önemli olduğunu belirten İlçe Başkanı Demirbağ, "1 oy deyip geçmeyin. O bir oy bize milletin emanetidir" dedi.
İlçe Başkanı Demirbağ'ın ardından Seçim Koodinasyon Merkezi görevlisi Behçet Güven kahvaltıya katılan sandık görevlilerini ve parti müşahitlerini sandıkta neler yapılması ve nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgilendirdi.
İPİ BİZ GÖĞÜSLEYECEĞİZ
Behçet Güven'in ardından kürsüye gelen İlçe Başkanı Sait Yazı, artık seçimlere 6 günün kaldığını belirterek, "İnşallah Pazar gün ipi göğüsleyen biz olacağız. Çünkü 8.5 yıldır AKP olarak çok fazla nizmet ettik bu ülkeye" dedi.
GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ
AKP Genel Başkanı ve Başbakan R. Tayyip Erdğan ve ekibinin kendisini millete vakfettiğini iddia eden Milletvekili Adayı Sait Yazı, "Bizden önceki dönemlerde ülkeyi çeteler, mafyalar yönetiyordu. Biz ise gücümüzü milletten alıyoruz" dedi.
ANAYASAL ÇOĞUNLUK İSTEDİ
Diğer siyasi partilerin hepsinin ve çetelerin tek amacının AKP'yi Anayasal çoğunluğa ulaştırmamak olduğunu öne süren Yazı, "Onlar ne kadar engellemeye çalışsa da sizler çok çalışıp partimizi Anayasal çoğunluğa ulaştıracaksınız" dedi.
SİHİRLİ FORMÜLÜ AÇIKLADI
"Sihirli formül istikrar ortamının sürmesi" diye konuşmasını sürdüren Yazı, "Güven ve istikrar çok önemli. Türkiye 8.5 yılda bu hale geldiyse bunda güven ve istikrar çok önemli. İstikrar ve güven sayesinde bu hizmetler yapıldı. Sizler kapı kapı dolaşın, partimizin hizmetlerini anlatın. Heybeniz ağzına kadar dolu. Anlatacağınız çok şey var" dedi.
SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR
Eğitim ve sağlıkta yapılan icraatlardan da bahseden Milletvekili Adayı Sait Yazı sözlerini "Sizden güçlü destek istiyoruz. Seçim sandıkta kazanılır. Sandığa sahip çıkın, gözünüzü dört açın" diyerek tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.