İrmet basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi yöneticileri, Türk basınında sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kahvaltı düzenledi

İrmet basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı
26 Temmuz 2017 Çarşamba 10:00

GENİŞ KATILIM YAŞANDI
Pera Villa’da düzenlenen programa Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. irfan Tombalak, Müdür Yardımcısı Leyla Alkan ve Kurumsal Pazarlama Koordinatörü Emre Alkan ve Kurumsal İletişim Sorumluları ile Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan basın mensupları katıldı.
DEMOKRASİSİNİN CAN DAMARIDIR, NEFES BORUSUDUR
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, “Değerli Basın mensuplarımız hepinizin 24 Temmuz Basın Bayramı kutlu olsun. Bu bayram Türkiye’de ilk gazetenin çıkış tarihi olarak eski gazeteci ve milletvekili Fatih Rıfkı Atay tarafından belirlenmiştir. Özgür, bağımsız ve tarafsız basın, bir ülke demokrasisinin can damarıdır, nefes borusudur. Gazeteciliğin temelinde tarafsızlık ve bağımsızlık yatar. Birtakım güçlerin elinde veya tekel haline gelmiş bir medya toplumu yanlış yönlendirebilir. Daha özgür, daha bağımsız ve daha tarafsız bir basın için hepimiz elbirliğiyle mücadele etmeliyiz.
TEŞEKKÜR EDİYORUM
Sizinde bizim gibi sağlık çalışanlarına çok benzerliğiniz var. Hastalıklar gibi haberin de saati olmuyor. Gecesi gündüzü, karı yağmuru, sıcağı, soğuğu yok haberciliğin. Büyük özveriyle, tarafsız ve dürüst habercilik için bir örnek oluşturacak buradaki her bir gazetecinin ve sizin nezdinizde Türkiye’deki bütün gazetecilerin basın bayramı kutluyorum. Davetimize katıldığınız içinde hepinize teşekkür ederim” dedi.
GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMINI KUTLADILAR
Türker’in ardından Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. İrfan Tombalak ve Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Alkan da  yaptıkları konuşmalarında, basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladılar.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.