İrmet Hospital Kübra Kepenek’e sağlık sponsoru oldu

Özel İrmet Hospital Hastanesi, Çerkezköy’ün gururu Milli Taekwondo’cu Kübra Kepenek’e sağlık sponsoru oldu. Kübra’nın antrenörü Bilal Güzel desteklerinden dolayı İrmet Hospital yetkililerine teşekkür ederken, İrmet Hospital Hastane Müdürü Alper Atasoy, Türkiye ve Çerkezköy adına yakaladığı başarılardan dolayı Kübra’yı tebrik etti

İrmet Hospital Kübra Kepenek’e sağlık sponsoru oldu
23 Temmuz 2015 Perşembe 17:45

 “KÜBRA’YLA GURUR DUYUYORUZ”

 

Antrenörü Bilal Güzel, kardeşleri Senanur ve Merve Kepenek’le birlikte Özel İrmet Hastanesi Müdürü Alper Atasoy’u ziyaret eden Kübra Kepenek, Alper Atasoy’un övgü dolu sözleriyle karşılaştı. Kübra’nın Çerkezköy ve Türkiye için çok önemli bir sporcu olduğunu belirten Atasoy, “Kübra kardeşimiz başarısıyla hepimizi olduğu gibi beni de gözlerimi yaşartırcasına mutlu etti. Biz hastane olarak bu dönemde yatırım sürecinde olduğumuz için çok kuvvetli sponsorluklara giremiyoruz. Ancak söz konusu durum taekwando sporuysa biraz daha farklı bakıyorum doğal olarak. Sağ olsunlar patronlarımız da konuya olumlu baktılar. O sebeple biz Kübra’yı sağlık sponsoru olarak desteklemeye karar verdik. Kendisi özellikle milli takım sporcusu olması sebebiyle Çerkezköy’de tahmin ediyorum ki tektir. Biz de bundan gurur duyuyoruz. Bu durumdan mutlu oluyoruz. Kendisini birazdan bazı çalışanlarımızla tanıştıracağım. Kübra da Allah göstermesin bir rahatsızlık, bir sakatlık durumunda o çalışanlarımızın yanına giderek her türlü sağlıksal probleminin çözülmesi konusunda yardım alacak.” ifadelerini kullandı.

 

BİLAL GÜZEL TEŞEKKÜR ETTİ

 

Desteklerinden dolayı Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne ve Alper Atasoy’a teşekkür eden Bilal Güzel, “Sizlere çok teşekkür ediyorum. Yapmış olduğunuz katkılar gerçekten çok güzel. Bir sporcunun yetişmesi, Türkiye Şampiyonu olup Avrupa ve Dünya Şampiyonası’na giderek yarışıyor olması çok önemli. Toplum nezdinde takip edilip başarılarının izlenmesi adına bunlar çok güzel adımlar. Sizin de göstermiş olduğunuz bu yaklaşım ve yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

SPONSORLUKTAN AİLESİ DE FAYDALANACAK

 

Kübra ve kardeşine uygulanacak olan sponsorluğun kapsamından bahseden Alper Atasoy, “Kübra ve kardeşinin sağlık sponsoruyuz. Bunun anlamı da şudur: Kübra şu anda bizim kendi personelimize uyguladığımız türden bir ayrıcalığa sahip. Nasıl ki benim ve diğer hastane çalışanlarının annesi, babası ve kardeşleri geldiğinde onlara yüksek oranlarda indirimler uygulanıyorsa aynı şekilde Kübra’nın akrabalarına da aynı ayrıcalıklar tanınacak. Neredeyse hiç ücret almıyoruz gibi bir durum bu. Sadece zorunlu noktalarda ücret alınıyor. Kübra’nın sağlık sponsoruyuz ve Kübra bu hastanenin bir çalışanının sahip olduğu ayrıcalıklara sahip.” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.