İrmet Hospital’a anlamlı mesaj

Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Organ Nakil Koordinatörlüğü yetkilileri, geçtiğimiz hafta Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen Nuran Çakmak’ın kalbinin, başarılı bir operasyonla yeni hastaya nakledildiğini belirterek İrmet Hospital çalışanlarına teşekkür mesajı gönderdi

İrmet Hospital’a anlamlı mesaj
09 Şubat 2016 Salı 19:15

 KALBİ ANKARA’YA GÖNDERİLMİŞTİ

Nuran Çakmak, hatırlanacağı üzere Kapaklı’da kocası tarafından ensesinden vurulmuş ve yoğun bakımda verdiği hayat mücadelesini 8’inci gününde kaybetmişti. Çerkezköy Özel İrmet Hospital hastanesi yetkilileri, merhumenin ailesinden izin alarak karaciğeri ve böbrekleri Şişli Memorial Hastanesi’ne, korneaları Çapa Tıp Fakültesi’ne ve kalbi ise Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderilmişti.

TEŞEKKÜR MESAJI GÖNDERDİLER

Geçtiğimiz gün Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Organ Nakil Koordinatörlüğü yetkilileri Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne bir teşekkür mesajı göndererek, “Kalp başarı ile nakledildi. Hastamız ameliyattan çıktı. Durumu şu an için iyi. Desteğiniz, yardımlarınız, sabrınız ve özverili çalışmanız için size ve emeği geçen tüm hastane çalışanlarına kalp nakil ekibi olarak çok teşekkür ederiz.” ifadelerini aktardı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.