İrmet,  Salon Artı ile anlaştı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ile Salon Artı arasında, Salon Artı personelleri ve 1. dereceden akrabalarının, Çerkezköy ve Çorlu Özel İrmet Hospital Hastanesi imkanlarından ayrıcalıklı olarak faydalanabilmelerini sağlayan anlaşma imzalandı. Anlaşma kapsamında hastane çalışanları da Salon Artı’da çeşitli ayrıcalıklar elde etti

İrmet,  Salon Artı ile anlaştı
18 Kasım 2016 Cuma 15:47

SALONDA ARTI’DA GERÇEKLEŞTİ
Salon Artı’da gerçekleşen anlaşmaya Salon Artı yetkilileri Poyraz Eser Yavuz ve Filiz Yavuz ile Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Füsun Özcan katıldı.
HAYIRLI OLSUN
Salon Artı personelleri ve 1. dereceden akrabalarının Çerkezköy ve Çorlu Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanmasını öngören anlaşmanın ardından konuşan yetkililer, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.
HER İKİ TARAF DA AYRICALIK ELDE ETTİ
Anlaşma kapsamında ayrıca, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi çalışanlarının da Salon Artı’dan çeşitli ayrıcalıklar kazandığı bildirildi.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.