İrmet’te keyifler yerinde

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi, hastane personeli ilçede görev yapan basın mensuplarını akşam yemeğinde ağırladı. Çalışanların motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlenen yemekte sahne alan Emrah Meloğlu, davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı

İrmet’te keyifler yerinde
23 Ocak 2017 Pazartesi 12:36

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
Kapaklı Hawthorn Suites By Wyndham Otel’de düzenlenen yemeğe Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, Başkan Yardımcısı Op. Dr. İrfan Tombalak, Başhekim Burç Baykaran, Başhemşire Gülcan Özdemir, Hastane Müdürü Alper Atasoy, Müdür Yardımcısı Leyla Alkan, hastane çalışanları ile ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.
GAZETECİLERİ UNUTMADI
Organizasyon öncesinde kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Dr. Türker, “Gecikmeli de olsa gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
HASTANE HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Hastanenin bu günlere gelişini kısa bir şekilde aktaran Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker şu ifadeleri kaydetti: “Hastane içi kaynaşma ve motivasyon amacıyla bir kez daha bir araya geldik. 2003 yılından bu yana tam 14 yıldır bölgede tanınan, bilinen ve güvenilir bir sağlık kuruluşu olarak hizmet veriyoruz. Dünyadaki hızlı büyüme ve gelişmeyi biz de fazlasıyla takip ettik.
YATAK SAYISI 200’Ü GEÇECEK
Yaklaşık 20 kişiyle başlamıştık ve şu anda neredeyse 400 kişi olduk. Yatak sayımız 20 iken şimdi 149 oldu. Bin 200 metrekare bir binadan 14 bin 500 metrekarelik bir binaya taşındık. Yakın zamanda binamız 18 bin metrekare ve yatak sayımızda 200’ün üzerinde olacak. 22 yıldır bölgede çalışan bir hekim olarak bölgenin sağlık ihtiyaçlarını yakından takip ediyorum.
BİR ÇEŞİT SAĞLIK İHRACATI
Somali, Nijerya, ABD, İngiltere, İspanya, Almaya dahil neredeyse dünyanın her yerinden tedavi için bize gelen hastalar var. Yani bir çeşit sağlık ihracı yapıyoruz. Buda bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Gelen hastalar hastanenin binasını, alt yapısını, tıbbi donanımını görünce ülkelerindeki arkadaşlarına tavsiye ediyorlar. Kadromuz, donanımımız ve personelimiz sürekli artıyor
TEŞEKKÜR ETTİ
Hizmet sektörünün bir bütündür. Bu başarıda hepinizin payı var. Hemşiresinden doktoruna, temizlik personelinden hastabakıcısına, otopark görevlisinden sekreterine kadar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde İrmet bir marka oldu. Hepinize iyi eğlenceler diliyor ve mutlu bir 2017 yılı diliyorum.
DOYASIYA EĞLENDİLER
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker’in konuşmalarının ardından sahne alan Emrah Meloğlu, gerek kendi albümünden gerekse farklı sanatçıların albümlerinden seslendirdiği parçalarla davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.