İrmet’ten anlamlı destek

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde çocuklar doğayla buluşsun diye TEMA Vakfı'na destek oldu.

İrmet’ten anlamlı destek
27 Kasım 2017 Pazartesi 15:00

TEMA VAKFI’NA DESTEKTE BULUNDULAR
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi, yeni nesiller bilgiyle yeşersin, doğaya sahip çıksın diye TEMA Vakfı'nın ‘Doğa Eğitimi Çalışmalarına" Çerkezköy’de bulunan 56 okul adına destek olduk. Öğretmenlerin anlamlı gününde okul müdürleri ve öğretmenleri ziyaret eden Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim Uzmanları Dilek Burçin Biçer ve Kübra Keskin Işık, TEMA Vakfı'nın hazırladıkları sertifikaları yetkililere teslim etti.
ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR
Hastane tarafından yayımlanan günün anlam önemine ilişkin mesajda ise, “Ülkemizi, insanımızı aydınlık bir geleceğe taşımak gibi yüksek ideallere sahip, güç şartlar altında Anadolu'nun her köşesinde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır, emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarız.” ifadelerine yer verildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.