İrmet’ten Şoförler Odası üyelerine indirim

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi tarafından Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası üyelerine yönelik sağlık anlaşması yenilendi. Bir yıllık anlaşma kapsamında oda üyeleri ve birinci derece yakınları hastane yönetimi tarafından belirlenen indirim kapsamında sağlık hizmetlerinden yararlanabilecekler

İrmet’ten Şoförler Odası üyelerine indirim
11 Şubat 2016 Perşembe 18:00

BİR YILLIK ANLAŞMA YAPILDI

Özel İrmet Hospital Hastanesi, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası üyelerine yönelik uygulanacak olan indirim anlaşması yapıldı. Şoförler ve Otomobilciler Odasında düzenlenen imza töreninin ardından konuşan Oda başkanı Yaşar Kuş, “Üyelerimize ve birinci derece yakınlarımıza yönelik indirim sağlandı. Yapılan indirimden dolayı da başta Ahmet Türker ile İrfan Tombalak olmak üzere tüm hastane personeline teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Kuş konuşmasının devamında ise, “İrmet’in daha önceki adı Çerkezköy hastanesinden bu yana sayın Ahmet Türker ile irfan Tombalak olsun oda olarak hep beraber çalışıyoruz. İndirim olsun, uzun yatan hastalarımız olsun zaten bize gerekli destekler sağlanıyordu. Yapılan yeni sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

SEMİNERLER 300 KİŞİLİK SALONDA YAPILACAK

Cenabı hak inşallah kimseyi hastaneye düşürmez ama malum sağlık için de bunlar gerekli diyerek konuşmasını sürdüren Yaşar Kuş, “Ayrıca bizim tüm çalışmalarımızda ve seminerlerimizde İrmet hastanesi yönetimi ve çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizlere düzenleyeceğimiz  Seminerler için 300 kişilik salonlarını tahsis ettiler. Üyelerimize yönelik seminerlerimizi artık bizlere tahsis edilen bu salonda gerçekleştireceğiz” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.