İş Arayan Vatandaşlara Destek Oluyor

Kapaklı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı İletişim Merkezi bünyesinde yer alan Kariyer ve İstihdam Masası iş arayan vatandaşlar ile işvereni bir araya getirerek istihdama katkı sağlıyor.

İş Arayan Vatandaşlara Destek Oluyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Kasım 2021 Pazartesi 17:21

Kapaklı İletişim Merkezi bünyesinde bulunan ve bölgemizde iş arayan vatandaşlarla iş vereni bir araya getiren Kariyer ve İstihdam Masası çalışmalarını sürdürüyor.

“İŞVEREN VE İŞÇİ ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORUZ”

Kariyer ve İstihdam Masası son 2 ayda 726 iş başvurusu yapan 400 vatandaşa istihdam sağladı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı açıklamada, “Bölgemizde iş arayan vatandaşlarımıza iş sağlamak, kariyer planlarını yaparken yardımcı olmak ve hayatlarına katkıda bulunmak üzere faaliyete geçirdiğimiz Kariyer ve İstihdam Masası ile yüzlerce iş arayan vatandaşımız ve işveren arasında köprü olduk. Bu vesile ile birçok sanayi kuruluşu ile irtibat halindeyiz, onların istek ve taleplerine göre vatandaşlarımızı yönlendiriyoruz ve iş bulmalarına yardımcı oluyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.