İş Bankası'nda yeni Müdür görevine başladı

İş Bankası Müdürü'nün Manisa'ya tayini çıkması ile boşalan Şube Müdürlüğü görevine Tokat İş Bankası Şubesi'nden atanan Ahmet Gedik, Çerkezköy'e gelerek görevine başladı.

İş Bankası'nda yeni Müdür görevine başladı
06 Eylül 2007 Perşembe 08:35

1963 Zonguldak doğumlu olan ve iki çocuk babası olan Ahmet Gedik, bankacılık sektöründe 18 yıldır görev yaparken, bu 18 yıllık hizmetinin 5.5 yılını müdür olarak yaptı. Bankacılık sektörüne başladığı Zonguldak'ta uzun yıllar görev yapan Ahmet Gedik, ilk müdürlük görevini Ordu'nun Ünye İş Bankası Şubesinde yaptı. 21 ay Ünye'de görev yapan Gedik, daha sonra Tokat İş Bankası Şubesine gelerek Müdürlük görevine burada devam etti. 3.5 yıl Tokat'ta görev yapan gedik, ilçemize tayinin çıkmasıyla birlikte gelerek, görevine başladı.

İş Bankası Çerkezköy Şubesi Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Gedik, "Öncelikle hedefimiz; halkımıza, esnaf ve sanatkarımıza, en iyi hizmeti sunmak ve memnuniyet sağlamak. Bankacılık ihtiyacını ekibimizle en iyi şekilde karşılamaya çalışacağız. Bu iş bir ekip işidir. Güvenlik görevlisinden, Şube müdürüne kadar bir ekip halinde müşterilerimizin memnuniyeti için çalışacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.