İş Bankası’ndan karne hediyesi

İş Bankası Çerkezköy Şubesi ''Karneni Göster, Kitabını Al'' kampanyası dahilinde, bu yıl doğumunun 100. yılı kutlanan Rıfat Ilgaz'ın ''Halime Kaptan'' eseri ile ''Küçük Mavi Gezegen'' kitabını öğrencilere hediye ediyor.

İş Bankası’ndan karne hediyesi
21 Haziran 2011 Salı 00:00

Türkiye İş Bankası’nın ülke genelinde dört yıl önce ilköğretim öğrencileri için başlattığı 'Karneni göster, kitabını al' kampanyası kapsamında, Çerkezköy İş Bankası Şubesi de karnesini gösteren öğrencilere kitap dağıtıyor.
KARNEYİ GETİR KİTABI GÖTÜR
İş Bankası, 2007-2008 öğretim yılının sonunda başlattığı ''Karneni Göster, Kitabını Al'' kampanyasının bu yıl dördüncüsünü düzenleniyor.  Kampanya ile 2010-2011 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın sona erdiği 17 Haziran'dan itibaren, Çerkezköy İş Bankası Şubesi’ne karnesini getiren tüm ilköğretim öğrencilerine, bu yıl doğumunun 100. yılı kutlanan Rıfat Ilgaz'ın ''Halime Kaptan'' eseri ile ''Küçük Mavi Gezegen'' kitabı armağan ediliyor.
OKULLAR BİLGİLENDİRİLDİ
Kampanya ile ilgili bilgi veren İş Bankası Çerkezköy Şubesi İkinci Müdürü Hilal Şen, "Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz, 'Karneni göster, kitabını al' kampanyasında İş Bankası Çerkezköy Şubesi olarak karnesini gösteren öğrencilere kitaplarını hediye ediyoruz. Bu çalışma kapsamında okullarımızla iletişime geçtik ve öğrencilerimizi yapacağımız çalışmayla ilgili bilgilendirdik.
Bu yıl dağıtacağımız 2 milyon kitap ile 4 yıllık süreçte 5 milyon kitap dağıtmış olacağız. Çerkezköy’de de 1500’e yakın kitabı öğrencilerimiz ile buluşturmuş olacağız. Öğrencilerimiz bu sayede İş Bankası ile ilk iletişimlerini başlatmış olacaklar" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.