İş hayatında başarı getiren formüller anlatıldı

Özen Mensucat Boya ve Terbiye İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı, "İş hayatında başarı getiren formüller" konulu seminer ÇTSO Konferans Salonu'nda Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine verildi

İş hayatında başarı getiren formüller anlatıldı
19 Aralık 2014 Cuma 17:38

SEMİNER ÇTSO'DA GERÇEKLEŞTİ

Perşembe günü saat 14.00’de gerçekleştirilen programa AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkan Adayı Abdullah Öge, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı. Programda açılış konuşması gerçekleştiren NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Taha Aslanlı, Özen Mensucat Boya ve Terbiye İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu’nun başarı hayatından örnekler verdi.

İŞ HAYATINDA BAŞARI İLE İLGİLİ İPUÇLARI VERDİ

Seminer'e konuşmacı olarak katılan Özen Mensucat Boya ve Terbiye İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu “İş hayatında başarı getiren formüller” hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Kişisel iş hayatındaki deneyimleri yanında LC Waikiki başarı hikayesinin ardındaki temel iş ve yaşam felsefelerini anlatarak, başarı kavramı, Türkiye’de tekstilin geleceği ve liderlik konularında önemli ipuçlarını öğrenciler ile paylaştı. Özen Mensucat Boya ve Terbiye İşletmeleri A.Ş olarak 45 bine yakın çalışanının olduğunu kaydeden Temiroğlu, Türkiye’de Vergi veren firmalar arasında 19’uncu sırada olduklarını kaydetti.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

LC Wakiki olarak yıl sonucunda vergi kazancının yüzde 10’unu fakirler ile paylaştıklarını ifade eden Temiroğlu, iş yaşamında bir konuda uzman olmanın önemini de vurguladı. Konferans karşılıklı soru-cevap kısmının ardından, günün anısına NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu tarafından Özen Mensucat Boya ve Terbiye İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu’na plaket verildi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.