İŞ-KUR Bürosu açılıyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından Irganize Sanayi Bölgesi'ne yaptırılan İş ve İşçi Bulma Kurumu İrtibat Bürosu Ağustos ayında hizmete açılacağı öğrenildi.

İŞ-KUR Bürosu açılıyor
29 Temmuz 2007 Pazar 22:58

AĞUSTOS'DA AÇILIYOR

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun Çerkezköy Şubesi'nin Ağustos'un ilk yarısında hizmete açılacağını belirten İş ve İşçi Bulma Kurumu İl Müdürü Şerafettin Küçük, İŞ-KUR Çerkezköy Şubesi'nin hizmete girmesi ile birlikte Çerkezköy ve Saray bölgesinde yaşayan ve iş müracaatı yapacak olan kişilerin Tekirdağ'a gitmeden mürcaatlarını buraya yapabileceklerini söyledi.

VATANDAŞ RAHATLAYACAK

Çerkezköy Şubesi'nin hizmete girmesi ile birlikte Çerkezköy ve Saray'dan her ay Tekirdağ'a gitmek zorunda kalan vatandaşlarında bu sıkıntıdan ve külfetten kurtulacağını belirten İş ve İşçi Bulma Kurumu İl Müdürü Şerafettin Küçük, kurumlarına böyle güzel bir binayı yapıp, teslim eden Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kuruluna ve Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür etti. ATAMALARI YAPILDI
TEFRİŞAT YAPILACAK

İŞ-KUR Şubesi'nin 6 kişilik personelinin atamasının yapıldığını ayrıca tefrişatında kullanılacak malzemenin Devlet Malzeme Ofisi'ne siparişinin verildiğini belirten İş ve İşçi Bulma Kurumu İl Müdürü Şerafettin Küçük, şubenin açılışının Ağustos ayının ilk yarısında yapılmasının planlandığını kaydetti.

BİNA TESLİM EDİLDİ

Toplam 250 metrekare kullanım alanı olan ve iki katlı yapılan İŞ-KUR Şubesi'nin yerini Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi verdi ve iki katlı binanın yapımını da yine Organize Sanayi Bölgesi üstlendi. Ç.O.S.B. İtfaiyesi'nin yanında çelik kontsriksüyon olarak yapımı tamamlanan bina, İş ve İşçi Bulma Kurumu'na teslim edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.