İŞGED'den ÇESİAD'a ziyaret

İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) Hazır Giyim Komitesi Yürütme Kurulu, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği ÇESİAD'ın Tekstil Komitesi'ne misafir oldular

İŞGED'den ÇESİAD'a ziyaret
09 Şubat 2013 Cumartesi 08:02

İŞGED Komiteler Koordinatörü Cengiz Keskin, Hazır Giyim Komite Başkanı İsmail Sevinç ve beraberinde ki heyeti ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Sözüer, ÇESİAD Tekstil Komitesi Başkanı Arif Yaman, ÇESİAD Üyeleri Faruk Öztürk, Ömer Taykesen, Necip Melikoğlu ve Genel Sekreter Engin Parlak karşıladı.

ARA ELEMAN İHTİYACI FAZLA

İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) Hazır Giyim Komitesi Yürütme Kurulu'nun ziyareti ÇOSB'de bulunan Mussan İplik A.Ş.'de yapılan kahvaltının ardından karşılıklı tanışma ve tekstil sektörünün sorunlarının görüşülmesi ve tartışılması ile devam etti. Toplantıda öne çıkan en önemli sorun sektörün personel ihtiyacı olurken, ara eleman sıkıntısının çok olduğunu söyleyen Bross Çorap Müdürü Necip Melikoğlu, "Hem ara personel bulamıyoruz, hem de ücreti biraz daha fazla olan yere işçiler sorgusuz sualsiz işi bırakıp gidiyor. Bu da işlerimizi aksatıyor" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

İŞGED Hazır Giyim Komitesi adına söz alan Başkan İsmail Sevinç ise İŞGED'in üye sayısının 400'e yakın olduğunu ve tekstil sektöründe 100 civarı üyelerinin bulunduğunu belirterek, ortak çalışmalar ve birlikte hareket etmeye hazır olduklarını söyledi. Ev sahipliğinden dolayı ÇESİAD'a teşekkürlerini ileten Sevinç, Komite faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İLK MİSAFİRİMİZ SİZ OLDUNUZ

Ziyarette konuşan ÇESİAD Tekstil Komitesi Başkanı Arif Yaman ise "Komitemizi yeni kurduk ve çalışmalarımıza yeni başladık. İlk misafirimiz siz oldunuz. Hedefimiz öncelikli olarak TUSKON ve MARİFED'in Marmara Bölgesi'ndeki derneklerinde bulunan Tekstil Sektör Komiteleri ile burada veya oralarda bir araya gelmektir. Bu manada gelişinizden dolayı çok memnun olduk" açıklamasını yaptı.

PLAKET VE HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Üyeler arası tanışma faslını müteakip Mussan İplik Fabrikası gezildi ve hakkında bilgi verildi. Yapılan ziyaretin sonunda İŞGED Hazır Giyim Komite Başkanımız İsmail Sevinç günün anısına ev sahipliği yapan ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Sözüer'e bir hediye takdim etti. ÇESİAD Tekstil Komitesi Başkanı Arif Yaman da ziyaretin anısına İŞGED Komite Başkanı İsmail Sevinç'e bir plaket takdim etti. Toplu hatıra fotoğrafıyla ziyaret son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.