İşi çözdük müjdeyi verin

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'nün, Anayasa görüşmeleri kapsamında Meclis'te Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile görüştüğü ve Işık'ın, Çerkezköy Askeri Lojmanları ile ilgili konuyu işaret ederek Emre Köprülü'ye "Sizin işi çözdük. Başkana müjdeyi verin" dediği öğrenildi

İşi çözdük müjdeyi verin
11 Ocak 2017 Çarşamba 16:39

AKAY GÖRÜŞMEYE GİTMİŞTİ

Dört bloğun ruhsatsız olduğu, iki bloğun ise deprem testini geçmediği söz konusu alan ile ilgili Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı'na giderek konuyu Bakan Fikri Işık ile paylaşmıştı. Söz konusu alanın Çerkezköy’e kazandırıldığı takdirde trafiği rahatlatacağı ve yeni yaşam alanı yaratma konusunda Çerkezköy’ün önünü açacağını belirten Akay’a, Bakan Fikri Işık’ın da aynı şekilde olumlu yaklaşımlarda bulunduğu bildirilmişti.

AK PARTİLİ VEKİLLERLE DE PAYLAŞTI

Konu ile ilgili Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ve Ayşe Doğan’ın da kapısını çalan Akay, her iki vekile de dosyayı teslim etmişti. Ak Partili vekillerin de Başkan Akay ile aynı düşüncelerde olduğu ve söz konusu alanı Çerkezköy’e kazandırmak için çalışmalar yaptıkları belirtilmişti.

AKGÜN'DE OLUMLU BİLGİLER VERDİ

Lojmanlar ile ilgili son yaşanan gelişmeye göre Bakan Fikri Işık'ın CHP'li Vekil Emre Köprülü'ye işin çözüldüğünü bildirdiği ve müjdeyi verin dediği öğrenildi. Alınan bilgilere göre Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün'ün de konu ile ilgili Başkan Vahap Akay ile görüşerek olumlu bilgiler verdiği öğrenildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇİÇEK - 7 yıl önce
haydi hayırlısı bakalım ne çıkacak ortaya
Avatar
vatandaş - 7 yıl önce
Hayırlısı inşAllah resmiyet kazanır.