İşitme engelli vatandaşları ziyaret etti ​

Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, burada işitme engelli vatandaşların sorunlarını, istek ve taleplerini dinledi

İşitme engelli vatandaşları ziyaret etti ​
22 Ocak 2019 Salı 09:52

Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, burada Kulüp Başkanı Koray Malkoç, Tercüman Tuna Akgün ve işitme engelli kardeşlerimiz tarafından karşılandı.

SİZLERİN İSTEK VE TALEPLERİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ
Çerkezköy’e 5 yıldır Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye çalıştığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bir beş yıllık dönemin sonuna, bir beş yıllık dönemin ise başına geldik. Bir yandan 5 yıllık dönem içerisinde yaptıklarımızı anlatıyoruz, bir yandan da gelecek 5 yılın planlamasını yaparak, sizlerin, Çerkezköy halkının istek ve taleplerini not alıyoruz, dinliyoruz. Sizlerin düşünceleri, fikirleri bizler için önemli” dedi.

EN ÇOK HEYECANLANDIĞIM ZİYARET BU OLDU
Yaklaşık 1.5 aydır her gün ev, dernek, esnaf vs. ziyaretinde bulunduğunu fakat en çok heyecanlandığı anın bu ziyaret esnasında olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bizlere kapılarınızı açtığınız, ağırladığınız, çay ikram ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÇERKEZKÖY BİR MOZAİK
Çerkezköy’de 8 bölge, 81 ilden insanların yaşadığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy bir mozaik.  Çerkezköy’ü güzel yapan da bu. Her ilden, her bölgeden vatandaşlarımız işi, aşı, ekmeği için alın teri ile mücadele ediyor, Çerkezköy’de yaşıyor. Bu insanlarımızın talep ve isteklerini alarak, önümüzdeki 5 yılda hangi sorunlarına çözüm üretiriz, derman oluruz bunun düşüncesi içerisindeyiz” diye konuştu.

İSTEK VE TALEPLERİNİ İLETTİLER
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmasının ardından söz alan işitme engelli vatandaşlar ise istek ve taleplerini ilettiler. Daha büyük ve ferah bir ortamda faaliyetlerine devam etmek istediklerini belirten işitme engelli kardeşlerimiz ayrıca hastane, Kaymakamlık, İŞKUR, Belediye gibi noktalarda işitme engelliler için tercüman bulunmazının gerektiğine dikkat çektiler.

BELEDİYE’YE DAVET ETTİ
İşitme engelli vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not alan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Bugün bu sıcak ortamda sizler beni misafir ettiniz, çay ikram ettiniz En kısa sürede sizleri Belediyemizde ağırlamak ve bende çay ikram etmek isterim” dedi.

Ziyaretin sonunda işitme engelli vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, her türlü talep ve isteklerinde işitme engelli kardeşlerimizin yanında olacağını da sözlerine ekledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.