İşkur hizmetleri Kapaklı’da

İşkur Tekirdağ İl Müdürlüğü ile Kapaklı Belediyesi arasında imzalanan protokolle birlikte Belediye Binası'nda İşkur Hizmet Noktası oluşturuldu

İşkur hizmetleri Kapaklı’da
20 Ekim 2012 Cumartesi 08:33

Kapaklı Belediyesi beldedeki vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla Belediye Binası'nda İşkur Hizmet Noktası oluşturdu.

PROTOKOL İMZALANDI

Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü ile Kapaklı Belediyesi arasında imzalanan protokolün ardından İşkur Hizmet Noktası faaliyete geçti. Protokolü Tekirdağ İş Kurumu İl Müdürü Şerafettin Küçük ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı imzaladı.

İŞKUR HİZMETLERİ KAPAKLI’DA

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; İşkur İl Müdürlüğü ile İmzalamış Olduğumuz bu protokolle vatandaşlarımıza İşkur hizmetlerinin Belediyemiz bünyesinde sunulmasını sağlamış olduk. Belediyemiz bünyesinde oluşturulan hizmet noktası vatandaşlarımızın İşkur ile ilgili başvurularına bire bir cevap verecektir. 

Bu büro sayesine İş arayanların işsiz kaydı yapılabilecek ve güncellenecek. İş arayan profiline uygun açık işler sorgulanabilecek. İşverenin iş başvurusu alınacak ve bu başvurular sonuçlandırılıncaya kadar takip edilecek, İşsizlik Sigortası başvurusu talep dilekçesi alınıp sisteme kayıt edilebilecek ve talep dilekçesi ile ödeme planı sorgulanabilecek. İşverenin İş yeri kaydı yapılabilecek ayrıca İş gücü uyum programlarına yani kurslara başvurular alınabilecek ve takibi yapılabilecektir. 

Bu konuda İŞKUR İl Müdürlüğü İle yaptığımız işbirliği sayesinde vatandaşımıza daha iyi hizmet verileceğine inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma 43 yaşındayım yaşlı veya yatalak hasta işi arıyorum kapak lira oturuyorum 05320675259 - 7 yıl önce
Adım fatma kapaklida oturuyorum yaşlı veya yatalak hasta bakmak için iş arıyorum 05320675259
Avatar
Ayşe yildiz - 7 yıl önce
Kapaklidayim çocuğum olduğu için çalışamıyorum eve iş olabilir çocuk bakabilirim her türlü lütfen yardımcı olun
Avatar
Yunus yiğit işe ihtiyacım var - 5 yıl önce
İŞ arıyorum