İsraftan dönüldü! Bina Milli Eğitim'e kazandırıldı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından el konulan FEM dershanesinin Çerkezköy İlçe Müftülüğü’ne tahsil edilmesi, öğrenci sayısı ve derslik ihtiyacı sürekli artan Çerkezköy’de büyük yankı uyandırmıştı. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan'ın bugün yaptığı açıklamalara göre binanın Milli Eğitim'e kazandırıldığı ve ikinci dönemde Atatürk İlkokulu olarak hizmet vereceği belirtildi

İsraftan dönüldü! Bina Milli Eğitim'e kazandırıldı
27 Ocak 2017 Cuma 11:55

Geçtiğimiz Aralık ayında Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Makasçı Sokak üzerindeki 6 katkı bina Müftülüğe tahsis edilmişti. Konu ile ilgili Çerkezköy'ün yaşamış olduğu derslik sıkıntısını da göz önünde bulundurarak 'Bu israftan dönülsün' başlıklı bir haber kaleme almış ve bu binanın Milli Eğitim tarafından kullanılmasını talep etmiştik.

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı ziyaretimizde de Kaymakam Bey'in söz konusu bina ile ilgili rapor düzenleyerek Milli Eğitim tarafından kullanılması için girişimlerde bulunduğunu yazmıştık. Bugün ise Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan'ın açıklamasına göre binanın ikinci dönemde Atatürk İlkokulu olarak hizmet vereceği  belirtildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek - 7 yıl önce
Baş başarıs gazetemizin başarısıdır. Yoksa vekil bu ninayı önce müftülüğe vermişti. sizin haberiniz sonrasında bu okula verilmiştir. Tebrik ederim sizi
Avatar
imam - 7 yıl önce
15 temmuzun kurtuluş mimarlari diyanet camiası ve prsonelidir ölüsü olanda dirisi olanda imamları bulur ama bir binayı hem veripte hem geri almak üvey evlat muamelesidir.
Misafir Avatar
hadi ya - 7 yıl önce @imam
napıcakmış imamlar 5 katlı plazayı? maaşınızı veren insanın ölüsünüde dirisinide göreceksiniz tabi sevabına değil maaşına yapıyorsunuz bu işleri. bakın bakalım osmanlıda imamların maaşı varmıymış, nalbantlık yaparak demricilik yaparak geçinirlerdi maaş almaz Allah rızasına çalışlırlardı size maaş az gelmiş birde 5 katlı plaza...namaz kıldırdıklarınızın 3 misli maaşınız var be.
Misafir Avatar
?? - 7 yıl önce @imam
Ne yapmışlar yahu 15 temmuzda? beğenmiyorsanız ypmayın, sevabına mı çalışıyorsunuz orda? millet 1400 asgari ücretle yaşayamazken 3500 alıyorsunuz bide milletin sırtınamı bineceksiniz?
Avatar
İsraf düşmanı - 7 yıl önce
Bu israftan dönüldüyse bu gazete sayesinde dönülmüştür. Bu olayı gündeme getirip birşeylerin değişmesine sebep olduğunuz için duyarlı bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum...