İstanbul Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tiriş: “Yolcularımız konuğumuzdur“

Çerkezköy-İstanbul hattında yolcu taşımacılığına başlayan İstanbul Seyahat, İstanbul Seyahat Travel Acentası olan Çorbacıoğulları Şubesi önünde açılış gerçekleştirdi. Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Vahap Akay'ın da katıldığı açılışta, Türkiye'nin çeşitli illerine Çerkezköy'den yolcu taşıyacak İstanbul Seyahat'in İstanbul fiyatı ise 13 TL olarak açıklandı

İstanbul Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tiriş: “Yolcularımız konuğumuzdur“
18 Temmuz 2014 Cuma 07:17

Vize, Saray, Kapaklı, Çerkezköy, İstanbul hattında yolcu taşımaya başlayan İstanbul Seyahat Firması, Çerkezköy acenteliğini yapacak olan Çorbacıoğulları Seyahat Acentesi’nde açılış gerçekleştirdi.
PROTOKOL KATILDI
İstanbul Seyahat'in açılışına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay,  Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, İstanbul Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Selamı Tiriş, İstanbul Seyahat Genel Müdürü Sırrı İnan, İstanbul Seyahat Bölge Müdürü İbrahim Bilget, Çorbacıoğulları Acenta sahibi Ercan Çorbacı ve çok sayıda davetli katıldı.
“YOLCULARIMIZ KONUĞUMUZDUR”
Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan İstanbul Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tırış, önce davetlilere katılımları nedeniyle teşekkür etti. Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Vahap Akay'a özellikle teşekkür eden Selami Tiriş, yolcularını müşteri olarak değil konukları olarak gördüklerini belirterek, “Yolcularımız konuğumuzdur anlayışıyla daha fazla çalışanımızla, daha kaliteli hizmet sunacağız." dedi. Çerkezköylülerin İstanbul Seyahat'e sahip çıkacağına inandığını dile getiren Tiriş “Çerkezköylüleri sadece İstanbul’a değil güzel Türkiyemiz'in bir çok güzel şehrine, sevdiklerine ve akrabalarına ulaştıracak olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu mübarek Ramazan gününde açılışımızın bir kez daha hayırlara vesile olmasını dilerim. Değerli Çerkezköy Halkı’na da bizi yalnız bırakmadığı için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.
DİĞER İLÇE TESİSLERİDE AÇILDI
İstanbul Seyahat acentası olarak da hizmet verecek olan Çorbacıoğulları Travel Acentası Sahibi Ercan Çorbacı, "İstanbul Seyahat Saray, Kapaklı ve Vize acenteleri de hizmet vermeye başladı. Ayrıca İstanbul Esenler Otogarı’ndan toplam 9 hatta, ücretsiz servis konuldu. Servisler, yarım saatte bir, yolcularımızı gidecekleri noktalara bırakacak." dedi. İstanbul Seyahat Çerkezköy'den Ankara, Bursa, İzmir gibi büyükşehirler ile yurdun birçok bölgesine Çerkezköy'den direkt seferler düzenleyecek.
24 TEMMUZ'A KADAR KAMPANYA
İstanbul biletlerin de 13 TL’dan satışa sunulurken, açılış töreninde birde İstanbul Seyahat'in indirimli kartı isteyen katılımcılara dağıtıldı. Bu kartler sayesinde Çerkezköylüler, her 10 seferde bir bedava yolculuk yapabilecek. Bu arada 24 Temmuz 2014 tarihine kadar da İstanbul Seyahat tüm yolcuları için kampanya başlattı. 24 Temmuz'a kadar Çerkezköy'den İstanbul'a yolculuk yapacak olanlar tekrar Çerkezköy'e dönüş için sadece 1 TL ödeyecek.
İFTARLARINI AÇTILAR
Gerçekletirilen açılışların ardından İstanbul Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tiriş, ve İstanbul Seyahat Ailesi Saray'da iftarlarını açtı. Akşam 19.00'da gerçekleştirilen Saray Acentası'nın açılışının ardından Saray Resturant'da verilen iftarda havai fişek gösterisi de yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ertan saka - 10 yıl önce
şehrimizde kale ve yonca seyahat ortaklığının oluşturduğu tekel uygulamasını kırdığı ve vatandaşa optimum fiyatla ulaşım imkanı sağlayan i̇stanbul seyahat yetkililerini can-ı gönülden tebrik ediyorum.
Avatar
yaşasın istanbul - 10 yıl önce
iyki varssın istanbul seyahat.
Avatar
- 7 yıl önce
YA KARDEŞİM HEP YALAN BU ŞİRKET BENİM KIZIMI SAAT GECE 01 DE OTOBÜS KALKMAYACAK DİYE ESENLER OTOGAR DA BAGDUR ETTİLER.BİLETİ İNTERNETTEN ALDIK ATABÜS KALKMAYACAK DEDİLER SONRA PAMUKKALEDEN BİLET ALDILAR GÖNDERDİLER ..BU ŞİRKETİN SAHİBİNİ İSMİNİ LEKELEDİLER.
Avatar
SELİM BAYKUŞ - 7 yıl önce
BU CİDDİYETSİZ FİRMA SAAT GECE 01 DE OTOBUS YOK DİYE BİZİ PAMUKKALE İLE GÖNDERDİLER ŞİRKETİN İSMİNİ LEKELEDİLER.....
Avatar
SELİM BAYKUŞ - 7 yıl önce
21.03.2017 GECE SAAT 01 E KIZIMA BİLET ALDIK.SAAT 12.30 DA İST OTOGARA GİTTİK.OTOBÜS SAAT 01 DE KALKMAYACAK YOK DEDİLER SONRA BİZİ PAMUKKALE İLE GÖNDERDİLER BU ŞİRKETİ LEKELEMEK DEGİLMİ...MADUR OLDUK HAKKIMIZI NASL ARAYACAZ
Avatar
BÜŞRA BAYKUŞ 0530 711 78 56 - 7 yıl önce
BU ŞİRKETİ BÜTÜN SOSYAL MEDYADA ÇEVREME ANLATACAM MADURUZ.VE TELEFONLARA KİMSE ÇIKMIYOR AYIPTIR YA.ŞİRKETİN İSMİNİ NASIL DA ZEDELİYORLAR BİZİ RAKİP FİRMA PAMUKKALE İLE GÖNDERDİLER....