İstasyon Mahallesinde asfalt çalışmaları

Kızılpınar Atatürk, Veliköy, Gazi Osman Paşa ve Fatih Mahallelerinin ardından Bağlık Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarının ardından İstasyon Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmaları başladı.

İstasyon Mahallesinde asfalt çalışmaları
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Ağustos 2021 Cuma 12:47


İstasyon Mahallesi’nde sıcak asfalt kaplama çalışmalarının başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İstasyon Mahallemizde 10 gün sürmesini planladığımız sıcak asfalt kaplama çalışmaları kapsamında hedefimiz 26 sokakta yaklaşık 53 bin 500 metrekarelik bir yol ağımızı kaplamak” açıklamasında bulundu.
İstasyon Mahallesi Alper Sokak’ta başlayan sıcak asfalt kaplama çalışmaları kapsamında Hakim Sami, Mehmetçik, Görkem, Kaynak, Fidan, Köknar, Tomurcuk, Yaprak, Gurbet, Hasret, Şentürk, Gürgen, Korkmaz, Bayındır, Saray, Cesur, Şehzade, Hilal, Kocaçeşme, Doğan, Yeşim, Alsancak, Ergin, Gülçin, Utku ve Güler Sokak’ta sıcak asfalt çalışması yapılacağını ve yaklaşık 53 bin 500 metrekarelik bir yol ağının daha sıcak asfalt ile kaplanacağını belirten Akay, “Haziran ayından bugüne kadar 5 mahallemizde yaklaşık 90 bin metrekarelik bir yol ağımızı sıcak asfalt ile kapladık. Bugün çalışmaların başladığı İstasyon Mahallemizde 26 sokağımızda 53 bin 500 metrekarelik bir yol ağımızın daha sıcak asfalt kaplamasını gerçekleştireceğiz. Böylece toplamda 143 bin 500 metrekarelik sıcak asfalt kaplamışını tamamlamış olacağız” dedi.
İstasyon Mahallesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Paşa, Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Fevzipaşa Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirileceğini ve yaklaşık 60 bin metrekarelik bir yol ağının daha sıcak asfalt ile kaplanacağını kaydeden  Akay, “Böylece 2021 yılı içerisinde Çerkezköy genelinde tespit ettiğimiz yaklaşık 90 cadde ve sokakta 17 milyon TL’lik bir asfalt yatırımı yaparak, toplamda 204 bin 691 metrekarelik yol ağımızı sıcak asfalt ile kaplamısını tamamlamış olacağız” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.