İstasyon Mahallesi’nde iftar verildi

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarının altıncısı İstasyon Mahallesi’nde verildi

İstasyon Mahallesi’nde iftar verildi
22 Haziran 2016 Çarşamba 18:08

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
 
İstasyon Camii yanında verilen iftar yemeğine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır, Belediye Meclis Üyeleri ve Çerkezköylü vatandaşlar katıldı.
 
SOFRALAR KURULUYOR, GÖNÜLLER BİR OLUYOR
 
Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluşulduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz” dedi. 
 
“VATANDAŞLARIMIZ İLE BİRLİKTE İFTAR AÇIYORUZ”
 
Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kurulacak iftar sofralarında vatandaşlarla bir arada olunacağını ifade eden Başkanı Akay “İlk sokak iftarımızı Fatih Mahallemizde kurmamızın ardından ikinci sokak iftarımızda Cumhuriyet Mahallesi’nde, üçüncü sokak iftarımızı Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde, dördüncü sokak iftarımızda yine Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile Kızılpınar’da ikamet eden vatandaşlarımız ile ve beşinci sokak iftarımızda Bağlık Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarımız ile bir arada olduk, onlar ile oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün aynı mutluluğu İstasyon Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımız ile paylaşıyoruz” dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.