İşte Kozuva'nın listesi

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’ın meclis üyesi aday listesi açıklandı. Saat 15:00 sıralarında İlçe Seçim Kuruluna teslim edilen listenin ilk sırasında MHP’li Koray Önsel yer alıyor.

İşte Kozuva'nın listesi
19 Şubat 2019 Salı 19:11

“BU İTTİFAK KALICI”
Cumhur İttifakı belediye meclis üyeleri aday listesi İlçe Seçim Kurulu Müdürü Recep Civan'a teslim edildi. Süleyman Kozuva listenin telsim edilmesinin ardından yaptığı açıklamada, Çerkezköy'ü bir cazibe merkezi haline getirmek amacıyla yola çıktıklarını ifade ederek “Bunun için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleri ve AK Parti'nin artık bir marka haline gelen belediyecilik vizyonu ile yola çıkıyoruz” dedi. AK Parti ve MHP arasındaki Cumhur İttifakının günü birlik bir yaklaşım olmadığını kaydeden Kozuva, “Gerek Sayın Cumhurbaşkanımız, gerekse Sayın Devlet Bahçeli, bu ittifakın kalıcı olduğunu ve bir beka meselesi olduğunu ortaya koydular. Bize düşen el ele verip, bu vizyonu Çerkezköy'e taşımak. Sadece AK Partili ya da MHP'li seçmenlerimiz değil, bu ülkeye sevdası olan herkesi birlikte yürümeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİZİM KAVGAYLA İŞİMİZ YOK”
Çatışma dilinden uzak seviyeli siyaset ilkesi ile hareket ettiklerini açıklayan Kozuva, “Bizim kavgayla işimiz yok, çatışmayla işimiz yok. Rekabete eyvallah, ama çatışma bizim dilimizde yok, olmayacak da. Gayretsiz başarı olmaz. Adım adım başarıya gideceğiz inşallah. Meclis üyelerimiz, teşkilatımız, kadınlarımız, gençlerimiz hep birlikte Çerkezköy için kenetlendik. Biz proje üretiriz ve yaparız. Çerkezköy'ü tepeden tırnağa herkesin gülümseyerek yaşadığı bir şehre dönüştüreceğiz” diye konuştu.

ALİ BOZDAĞ’IN OLMAMASI ŞAŞKINLIK YARATTI
AK Parti ve MHP’nin seçime tek listede gireceğini ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ın meclis üyesi listesinde yer almamasını değerlendirdi. Kök,“Biz bu konuda basına herhangi bir bilgi vermedik. Kulislerden edinilen bir bilgi dahilinde yapılmış bir haberdi. Cumhur İttifakı’nın tek liste olarak seçime girmesi son dakika alınmış bir karar. 4 gün önce bitirilmiş bir liste değil, son gecede oluşturulmuş bir liste. O yüzden aday adaylarıyla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Çok aşamalı istişareler sonucunda hazırlanmış bir liste bu. Tek başına oturup kimse liste yapamaz. Biz bir komisyon olarak değerlendirme yaptık. Sonrasında il nezdinde bir değerlendirme yapıldı. Ardından Bakan Hanımın başkanlığını yaptığı bir komisyon değerlendirme yaptı. Sonra genel merkezimizin de görüşleri alınarak bu liste oluşturuldu” diye konuştu.

“BU BİR BAYRAK YARIŞI”
Eski meclis üyelerinin listede yer almamasına değinen Kök, “Siyaset bildiğiniz gibi bayrağı teslim ediyorsun diğer arkadaş devam ediyor. Bu anlamda kasıt yok. Çeşitli komisyonlardan ve aşamalardan geçilerek liste oluşturuldu. Biz listemizi açıkladıktan sonra bizim kurduğumuz komisyon görüşlerini beyan etti ve gelen yorumlar fikirler beni çok mutlu etti. Çünkü bu bir bayrak yarışı. Herkes listeden çok memnun oldu. Bu da partimiz adına güzel bir şey. Çalışma anlamında teşkilattaki birliktelik sahaya da yansıyacak” dedi.

AK PARTİ CANVASSING YAPACAK
Listelerin açıklanmasının ardından hızlı bir şekilde tekrar çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Kök, “Başkan adayı Süleyman Kozuva’nın açıklanmasının ardından hızlı bir şekilde sahaya çıktık. Şimdi meclis üyesi listelerini de tamamladık. Yine daha hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Günde her akşam 150 eve girmeyi planlıyoruz, sadece akşamları. Gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz de devam edecek. Biz bunu yapabilecek bir teşkilatız. Çok ciddi bir yapılanmamız var” diye konuştu.

LİSTE ŞÖYLE
1-Koray Önsel (MHP)
2- Sait Yazı
3- Adem İçli
4- Neziha Temur
5-Hüseyin Karaca
6. İrfan AK
7- Erkan Zümbül
8- Mikail Çelik
9- Ömer Güner
10- Ahmet Yıldız
11- Habip Çelik (MHP)
12- Mahmut Göçmez
13- Mehmet Han Atbaşı
14- Fatma Esen
15- Yıldırım Özkul
16- Kamil Çetintaş
17- Kamil Yiğit
18- Özkan Ardıç
19- Ahmet Akyol
20- Secattin Çakır
21- Remzi Eren
22- Servet Demirci
23- Ali Celal Şahin (MHP)
24- Hüseyin Seymen
25- Fatih Bozkurt
26- Hanife Güzel
27- Ahmet Yıldırım
28- İdris Turan

KONTENJAN
1- Ali Çolak
2- Hanifi Belindir
3- Mehmet Danyeli
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.