İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2015 yılının ilk İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Tekirdağ İŞKUR Müdürlüğünde yapıldı

 İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı
31 Ocak 2015 Cumartesi 08:35

 TOPLANTI İL MÜDÜRLÜĞÜNDE YAPILDI

 

İl İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Çalışma ve İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Tekirdağ Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu’nun başkanlık yaptığı toplantıya İŞKUR İl Müdür Vekili Yasin Tekin, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Basri Kuzu, Ticaret İl Müdür Vekili Ergin AKksak, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal ve Trakya Kalkınma Ajansı YDO Koordinatörü Melih Ergene katıldı.

 

KATILIMCILARIN GÖRÜŞLERİ ALINDI

 

Toplantıda İŞKUR İl Müdür Vekili Yasin TEKİN tarafından kurul üyelerine kurumun çalışmaları hakkında bilgi verilirken, ildeki istihdam olanakları, genç istihdamı, tarımsal alandaki gelişmeler, öğrencilerin iş piyasası ile ilişkileri ve dezavantajlı gurupların iş piyasasına kazandırılması konularında katılımcıların görüşleri alındı.

 

YETKİ VERİLMESİNİN ARDINDAN TOPLANTI SONA ERDİ

 

2014 yıllarında hazırlanan Faaliyet ve Denetim raporlarıyla ilgili uygun görüş alınıp onaylandı. 2015 Yılı İşgücü Eğitim Planında belirtilen mesleklerdeki işgücü yetiştirme meslek kursları açılması ve toplum yararına çalışma programlarıyla ilgili projeler değerlendirilip bu konuda İş Kur İl Müdür Vekiline yetki verilerek toplantı sona erdi. 

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.