İstiklal Marşı yerine Kuran Tilaveti ile başlandı

Çerkezköy İlçe Müftülüğü Engelliler Haftası münasebetiyle Halk Eğitim Merkezi’nde program düzenlendi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı yerine Kuran Tilaveti ile başlarken, her program da olduğu gibi bu programda da bir anda mikrofonu eline alan Kaymakam Kubilay, sevginin hiçbir şeye engel olamayacağını ifade etti

İstiklal Marşı yerine Kuran Tilaveti ile başlandı
24 Mayıs 2016 Salı 16:17


Katılım yetersizdi
Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği ‘Peygamber Efendimizin hayatı ve Sahabeler’ konulu etkinliğe katılım az oldu.
Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Necati Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Beyaz Ay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan şahin ve çok sayıda davetli katıldı.
İSTİKLAL MARŞI OKUNMADI
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmadığı program Kuran tilaveti ile başladıktan sonra Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay düzenlenen programdan dolayı İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’ya teşekkür ederek, Sakarya Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Ali Seyyar’a plaket takdim etti. Engelliler haftasını Çerkezköy’de çeşitli etkinliklerle kutlandığını ifade eden Kaymakam Kubilay, sevginin ve eğitiminin her engeli aşabileceğini de vurgulayarak, en büyük engelin sevgisizlik olduğunu ifade etti.
DERNEK ÜYELERİNDEN SEMAZEN GÖSTERİSİ
Kaymakam Kubilay’ın konuşmasının ardından Sakarya Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Ali Seyyar’ ‘Peygamber Efendimizin hayatı ve Sahabeler’ konulu konferans verdi. Konferansın ardından Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından hazırlanan semazen gösterisi sahnelendi.
Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.