İstikrar önemli

AKP’li Milletvekili Adayları ile İl ve İlçe Teşkilatı yetkililerinden oluşan bir heyet ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti

İstikrar önemli
30 Eylül 2015 Çarşamba 16:58

AKP HEYETİ ÇOSB’Yİ ZİYARET ETTİ

Ziyarete, ev sahipleri ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin dışında AKP Tekirdağ Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, AKP İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AKP Tekirdağ İl Başkan yardımcısı İlyas Küp, AKP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

SÖZDİNLER BAŞARILAR DİLEDİ

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı AKP Tekirdağ Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Ayşe Doğan ile AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz’e teşekkürlerini ileten ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, katılacakları seçimlerde adaylara başarılar diledi.

“ŞEFKAT TOKADININ DERSİNİ ALDIK”

Ziyarette konuşan AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, “7 Haziran’da milletimiz bize bir uyarı verdi. Biz şefkat tokadının dersini aldık. Önümüzdeki seçimde biz tek başına iktidar olacağımıza inanıyoruz. İstikrar önemli.” ifadelerini kullandı.

“İNSANLAR ZENGİNLEŞTİ”

Sözlerine devam eden Karadeniz, “Biz koalisyona karşı değildik. Ancak ben yaşım gereği koalisyon zamanını da gördüm. Sonrasında Allah’a şükürler olsun ki tek başına iktidar geldi. Bunu izleyen süreçte insanlar zenginleşti. O günlerde emekli ikramiyesiyle bir ev alınabilirdi. Şimdi işçiler çalışarak ev ve arabasını alabiliyor.” dedi.

“ÜLKEYİ GELİŞTİRMEK İÇİN GEZDİLER”

AKP’nin bu ülke için çok şey yaptığına değinen Karadeniz, “Genel başkanlarımız           hep uçaktaydı, hep gezdiler. İhracatı arttırmak Türkiye’yi geliştirmek için gezdiler.” ifadelerini kullandı.

“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

Sanayicilere ve işadamlarına çok şey borçlu olduklarını belirten Karadeniz, “İstihdam meydana getiren, işçi çalıştıran herkese çok teşekkür ediyorum. Desteklerinizi bekliyoruz.” diye konuştu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.