İstinad duvarında sona gelindi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi Otoban Köprüsü yanında yaptırılan 3 adet istinad duvarı, beton yol tamiri ve kaldırım yapılması çalışmalarında sona yaklaşıldı

İstinad duvarında sona gelindi
21 Mayıs 2012 Pazartesi 08:38

Mart ayında 201 bin 938 TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işi 153 bin TL teklifi ile almaya hak kazanan Özbey İnşaat isimli firma istinad duvarının birini tamamlarken, diğerini de bitirme aşamasına geldi. Yüklenici firmanın yapımına başladığı, 3. istinad duvarının tamamlanmasının ardından kaldırım çalışması ve ardından yapacağı yol tamiri ile çalışmaları bitireceği öğrenildi.
KAYMA VE ÇÖKMELER ÖNLENECEK
Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, "Bağlık Köprüsü'ndeki kayma ve çökmeleri önlemek için köprürün iki yanına 3 adet istinad duvarı yaptırıyoruz. Şuanda iki adet istinad duvarı bitti sayılır. Yapımına başlanan 3. istinad duvarının ardından Bağlık Köprüsü'nün kaldırımlarını yapacağı ve ardından bozulan yolların tamiri ile çalışmalarımız sona erecek" açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.