İstinat duvarları tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi Alageyik Sokak ve Otoban Sokak’ta gerçekleştirilen istinat duvarı yapım çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında iki sokağımızda yaklaşık yüksekliği 1,5 metre ile 2,5 metre arasında değişen 630 metre uzunluğunda istinat duvarı yapıldı.

İstinat duvarları tamamlandı
05 Ekim 2017 Perşembe 14:43

OTOBAN SOKAK’TA 400 METRE
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Bağlık Mahallesi Otoban Sokak’ta başlatılan istinat duvarı yapım çalışmalarını tamamladı. Bölgede yeni bir imar yolu açılması kapsamında Otoban Sokak’ta yapılan istinat duvarının yüksekliği 1,5 metre ile 2,5 metre arasında değişirken; toplam uzunluğunun ise 400 metre olduğu belirtildi.
ALAGEYİK SOKAK’TA 230 METRE İSTİNAT DUVARI YAPILDI
Aynı şekilde Bağlık Mahallesi Alageyik Sokak’ta başlatılan istinat duvarı yapım çalışmaları da sona erdi. Otoban Sokak’taki istinat duvarının ise yüksekliği 1,5 metre ile 2,5 metre arasında değişirken; toplam uzunluğunun ise 230 metre olduğu ifade edildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.