İtfaiyeye 5 araçlık takviye

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı altyapısını geliştirmek adına önemli bir adım atarak araç filosunu genişletti

İtfaiyeye 5 araçlık takviye
17 Aralık 2018 Pazartesi 12:18

DAR ALAN VE ARAZİ YANGINLARINA MÜDAHALE ARACI KATTI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Araç Filosuna, itfaiyenin giremediği alanlarda yangına daha çabuk ve etkili müdahale edebilecek şekilde tasarlanan 5 adet dar alan ve arazi yangınlarına müdahale aracı kattı. Bu sayede, Tekirdağ ilçe ve mahallelerinde meydana gelen olası bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin ulaşımı daha hızlı bir şekilde sağlanmış olacak.

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ DÜNYA STANDARTLARINI YAKALADI
Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İtfaiye Daire Başkanlığının çok önem verdikleri daire başkanlıklarından biri olduğunu belirterek, “Tekirdağ İtfaiyesinin müdahale seviyesi dünya standartlarını yakalamış durumda. Tabi ki bu araçların hiçbirini kullanmak zorunda kalmayalım ama bizim üzerimize düşen görev her zaman tedbirli olmaktır.” dedi. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.