İtfaiyeye baba gibi engel

Atatürk Caddesi’nde bulunan itfaiye girişi babalarla kapatıldı

İtfaiyeye baba gibi engel
26 Ağustos 2015 Çarşamba 17:59

 İTFAİYE GİRİŞİ BABALARLA KAPATILDI

 

Çerkezköy Atatürk Caddesi’nin Köse Sokak girişi bilindiği üzere itfaiye girişiydi. Belirtilen kısım hala itfaiye girişi ama artık itfaiyenin oradan girmesine izin yok. Çünkü bu hafta içi Köse Sokak girişi, Çerkezköy Belediyesi logolu babalarla kapatıldı.

 

ELEKTRONİK BABALAR ÇALIŞMIYOR

 

Daha önceden yeraltına gömülebilen elektronik babalarla kontrolü sağlanan trafiğe kapalı Köse Sokak girişine, çalışmayan elektronik babalardan dolayı sabit babalar yerleştirildi. Babaları yerleştirenlerin dikkatinden kaçmış olacak ki, sabit babalar sadece sivil araçların değil itfaiye girişi olan Köse Sokak’a itfaiyenin de girişini engellemiş vaziyette.

 

‘İTFAİYE GİRİŞİ’ TABELASI BULUNUYOR

 

Girişinde, ‘İTFAİYE GİRİŞİ’ yazılı yaklaşık 50 cm çapında bir tabela bulunan Köse Sokak, artık itfaiye de dahil her türlü aracın Atatürk Caddesi üzerinden girişine kapatılmış durumda.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.