İTO Edirne Gönüllüleri’ni ağırladı

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) düzenlemiş olduğu iftar programına katılan Edirne Gönüllüleri 2. Yaz Okulu öğrencileri Başkan İbrahim Çağlar ile bir araya geldi. İftar programı öncesi gençlerin yanına gelerek sohbet eden İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Edirne’den gelen gençlerle birlikte iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

İTO Edirne Gönüllüleri’ni ağırladı
16 Temmuz 2014 Çarşamba 07:10

Programda Edirne Gönüllüleri adına konuşma yapan Koordinatör Oğuz Köse, İTO Başkanı İbrahim Çağlar’a teşekkür ederek, şunları kaydetti;

“Bizler Edirne’nin sürdürülebilir, ekonomik ve kültürel kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla Edirne Gönüllüleri Yönetim Kurulu Başkanımız Tuna Bekleviç’in öncülüğünde ve Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun desteğiyle bir araya gelen gençleriz.

NE AMAÇLANIYOR?

 “Bizler gelecek nesiller adına daha yaşanılabilir, daha güzel ve kültürel anlamda adından sıkça söz ettiren bir Edirne hayal ediyoruz. Bu bağlamda Edirne merkezi, ilçeleri ve 248 köyünde toplamda 80.000 bin kapı çalarak, Edirne için projelerimizin, hayallerimizin olduğunu anlattık. Edirne halkının teveccühü ile 8 ay gibi kısa bir sürede toplamda 30.000 bini aşkın fahri üyeye ulaşmış bir derneğiz. Bu hedeflere ulaşmamızda bizlere her daim destek olan başta Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na, Edirne Gönüllüleri Yönetim Kurulu Başkanımız Tuna Bekleviç’e ve bizleri bugün burada ağırlama nezaketi gösteren İTO Başkanımız İbrahim Çağlar’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.