İYİ Parti Tekirdağ Kurucu İl Başkanı yetki belgesini aldı

İYİ Parti Tekirdağ Kurucu İl Başkanı Seval Erkan yetki belgesini GİK Üyeleri Enez Kaplan ve Mehmet Tolga Akalın’dan aldı.

İYİ Parti Tekirdağ Kurucu İl Başkanı yetki belgesini aldı
27 Kasım 2017 Pazartesi 14:50

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Tekirdağ Yelken Kulübünde düzenlenen basın toplantısında ilk kez gazetecilerle bir araya Erkan’a GİK Üyeleri Enez Kaplan ve Mehmet Tolga Akalın eşlik etti. Programın açılış ve selamlama kısmını Enez Kaplan yaptıktan sonra konuşmasını yapan Seval Erkan’ın ilk cümlesi 24 Kasım münasebetiyle “Başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarım” oldu.
KENDİNİ TANITTI
Kurucu Başkan Erkan, kendini basına şu cümlelerle tanıttı: “Kurucular Kurulu ve GİK Üyemiz Sayın Mehmet Tolga Akalın, kurucular Kurulu üyemiz Sayın Enes Kaplan, kıymetli basın mensupları ve değerli konuklarımız, öncelikle hoş geldiniz.
İŞLETME MEZUNU
Adım Seval Erkan, 1978 Tekirdağ doğumluyum, Muratlılıyım. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü mezunuyum. Çeşitli şirketlerde Muhasebe ve Dış Ticaret müdürlüğü yaptım. Son 10 yıldır Tekirdağ merkezde cep telefonu operatör bayiliği yapmaktayım. Evliyim.
AKŞENER’E TEŞEKKÜR ETTİ
İlimizin kurucu il başkanlığı görevinin tarafıma verilmiş olması beni son derece onurlandırmıştır. Bana bu fırsatı tanıyan ve inandığım değerlerde yürümemi sağlayan Genel Başkanım Sayın Meral Akşener’e ve divan kurulu üyelerimize teşekkürü borç bilirim.
SİYASİ İKTİDARIN BASKILARINA RAĞMEN
İYİ Parti Türk siyasi tarihinin gördüğü en yerli, en milli ve en demokratik siyasi mücadele sonucu milletin gözü önünde kurulmuş bir partidir. Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ve kurucularımızın bir bölümünün de içerisinde olduğu bu siyasi hareket, siyasi iktidarın çeşitli engellemelerine rağmen, 20 aylık büyük bir mücadele ile gerçekleşmiştir. Partimizin program ve tüzüğü günlerce süren yoğun bir çalışma sonucu hazırlanmış ve milletimiz ile buluşabilmiştir. Dolayısıyla  İYİ Parti gücünü ve kuruluş ilkelerini doğrudan milletten almış ve meşrutiyetinin kaynağını Türk Milleti olarak gören bir siyasal harekettir.
HEP BİRLİKTE YOL ALMAK İSTİYORUZ
İYİ Parti olarak bizler, kimseden inandıkları, benimsedikleri değerlerden vazgeçmelerini istemiyoruz.  Tam aksine İYİ Parti’nin iktidar yürüyüşüne destek vermek isteyen  herkes, dilerse kendisini  ülkücü, milliyetçi, sosyal demokrat, solcu, muhafazakar ve benzeri alt siyasi kavramlar ile partimiz çatısı altında da dilediği gibi  tanımlayabilir. İYİ Parti olarak Türkiye’yi bu kötü gidişattan kurtarmak için  hep birlikte yol almak istiyoruz.
TÜRKİYE İYİ OLACAK
İYİ Parti olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milliyetçilik anlayışının özellikle ekonomi ve kültür alanlarında yükseltilmesi gerektiğine inanıyoruz. Siyasetin esas gündeminin temel insani ihtiyaçları ve insanlık sorunları olması gerektiğini biliyoruz. Gelin birlikte ‘Türkiye İYİ Olacak“ hedefi ile yola çıkalım diyoruz. 
YÖNETİMİN YÜZDE 25’İNİ KADINLAR OLUŞTURACAK
İYİ Parti kadınlarımızın ikinci evidir. Bu sebeple İYİ Parti tüzüğünde tüm yönetim kurullarımızda asgari %25 oranında ‘cinsiyet kotası’ düzenlenmiş ve bir cinsten en az %25 oranında yönetici olması hükme bağlanmıştır. Biz %75 oranında kadınlardan oluşan yönetim kurulları kurmaya hazırız ve tüm kadınlarımızı destek ve birlik olmaya davet diyoruz.
GÜVENSİZLİK BİR MİLLETİ PARÇALAR VE BİR DEVLETİ YIKAR
Çeşitli araştırmalara göre birbirine en az güvenen insanların ülkesi olduğumuz görülmektedir. Güvensizlik bir milleti parçalar ve bir devleti yıkar. İYİ Parti olarak birbirimize güvenmeyi milli birliğimizin direği olarak görmekteyiz. Türkiye’yi  sokaklarda  mutlu, yüzleri gülümseyerek yaşayan insanlar ülkesi olarak görmek istiyoruz.
ONUR DUYDUM
Bu onurlu görevi bana tevdi eden başta Genel Başkanımız Meral Akşener'e, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın’a, Kurucular Kurulu ve GİK Üyelerimiz Sayın Enez Kaplan ve Sayın Mehmet Tolga Akalın’a tekrar çok teşekkür ediyorum. Bu görevi şahsıma vermelerinden ötürü onur duydum. İYİ Parti Tekirdağımızın ve Türkiyemizin üzerine güneş gibi doğacak. Herkesi saygıyla selamlıyorum.”
BAŞARILAR DİLEDİ
Kurucu Başkanın ardından GİK Üyesi Mehmet Tolga Akalın’da söz alarak Erkan’a çalışmalarında başarılar diledi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.