İYİ Parti’ye de projeler anlatıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ve TESKİ’nin Atatürk ve Öztrak Caddelerinde yapacağı alt ve üstyapı çalışmaları, Meydan Altı Otoparkı, Peyzaj ve Kent Meydanı düzenlemesi ile ilgili projelerin detaylarını sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilere aktarmaya devam eden Akay, Çarşamba günü akşamı da İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, yapılacak çalışmaları anlattı.

İYİ Parti’ye de projeler anlatıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Ekim 2020 Cuma 11:54

   İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Çerkezköy Belediy Başkanı Vahap Akay, “İttifak ortağımız, ikinci adresimizde olmaktan duyuyoruz” dedi. 2021 yılında Çerkezköy’ün iki ana damarı olan Atatürk ve Öztrak Caddelerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi olarak koordineli bir şekilde hem altyapı, hem üstyapı çalışmasına başlanacağını söyleyen Akay, çalışmalar kapsamında her iki caddede 3 kurumun yaklaşık 75 milyon TL civarında bir yatırım yapacağını ifade etti.
290 ARAÇLIK MEYDAN ALTI OTOPARKI YAPILACAK
TESKİ’nin yaklaşık 15.5 km kanalizasyon hattı, içme suyu hattı ve yağmur suyu hattı çalışmalarının olacağını, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 290 araçlık tam otomatik Meydan Altı Otoparkını yapacağını, Çerkezköy Belediyesi’nin ise peyzaj ve üstyapı düzenlemeleri ile Kent Meydanı düzenlemesini hayata geçireceğini kaydeden BaşkanVahap Akay, 2021 Mart ayında başlanacak çalışmaların 2022 Nisan ayında tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.
ÇALIŞMALAR YAKLAŞIK 1 YIL SÜRECEK
Atatürk ve Öztrak Caddelerinde yaklaşık 1 yıl sürecek çalışmalar kapsamında esnaf ve vatandaşların zaman zaman sıkıntılar çekeceğini belirten Akay, “Her iki caddemizde hem altyapı, hem üstyapı ile ilgili çalışmalar olacak. Altyapı çalışmalarının ne kadar sıkıntılı olduğunu Kızılpınar’da gördük. Burada da elbet sıkıntılar olacak. Esnafımızdan, vatandaşlarımızdan çalışmalar boyunca anlayış ve hoş görü bekliyoruz. İnşallah esnafımızı, vatandaşımızı çok fazla mağdur etmeden, sıkıntıya sokmadan çalışmaları bitiririz. Bununla ilgili planlamaları koordineli bir şekilde yapmaya devam ediyoruz. Çalışmalar bittiğinde Çerkezköy’ün iki ana caddesi modern bir görünüme kavuşacak” dedi.
İKİ CADDE MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK
Üstyapı çalışmaları kapsamında Atatürk ve Öztrak Caddelerinde imar mevzuatına aykırı yapılan bodrum çıkmalarının kaldırılacağını söyleyen Başkanımız Akay, “Bununla ilgili 31 iş yerine yazılar yazıldı. Yapılacak çalışmalarla kaldırıma taşmaların da önüne geçilecek. Bununla ilgili de tespit edilen 24 işletmeye tebligatlar gönderildi. Tabela ve reklam kirliliğini de ortadan kaldıracağız. Cadde üzerinde bulunan altyapı kutularının deplaseleri yapılacak. Ayrıca 2 metre 40 cm’lik bisiklet yolu da yapılacak” dedi.
SİZİNLE YOL YÜRÜMEK MUTLULUK VERİCİ
   Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin yapacağı yatırımları İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte dinleyen İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “İlçe Teşkilatımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. İyi ki varsınız, iyi ki sizinleyiz. Sizinle yol yürümek bizim için mutluluk verici. Projeler gayet güzel ve kentimize modern bir görünüm kazandıracak çalışmalar. Yolunuz ve yolumuz açık olsun” dedi.
HERKESİ DİNLEYECEĞİZ
   İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve Yönetim Kurulu Üyelerine temennileri ve destekleri için teşekkür eden Akay, kısa süre içerisinde Atatürk ve Öztrak Caddesi’ndeki esnaf ve iş yeri sahipleri ile de toplantılar yaparak bilgilendirmelerde bulunacaklarını kaydetti. Bu noktada her kurumun ve kişinin görüş, öneri, düşüncelerine açık olduklarını belirten Akay, “Ortak akıl ile hayata geçirmeyi planladığımız projelerimize sivil toplum örgütlerinin, odalarımızın, esnaflarımızın, vatandaşlarımızın katkı sunmalarını, fikir, öneri, düşüncelerini bizlerle paylaşmasını istiyoruz. Kısa sürede her iki caddemizde bulunan esnaf ve sanatkarlarımız ile iş yeri sahiplerimizle toplantılar yaparak bilgilendirmede bulunacağız ve onların görüşlerini, düşüncelerini alacağız. Bu noktayı çok önemsiyorum. Ortak akıl ile hareket ederek projelerimizi geliştirip, hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.