İyi tatiller çocuklar ​

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılı 1. Döneminin sona ermesiyle ilgili bir mesaj yayımladı

İyi tatiller çocuklar ​
18 Ocak 2019 Cuma 20:53

KARNE SEVİNCİ YAŞADILAR
Başkanı Mandalı, gerçekleştirdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılı 1. Dönemi’nin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Ülke genelinde olduğu gibi Kapaklımızdaki öğrencilerimiz de bugün karne sevinci yaşamış vaziyetteler. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilere iyi tatiller diliyorum.

Sevgili öğrenciler,
Bugün, bir eğitim – öğretim yarıyılını daha geride bıraktık ve karnelerimizi aldık. Karnelerinizde düşük notlar olabilir, üzülmeyin. İkinci dönem daha sıkı çalışıp notlarınızı düzelteceğinize olan inancım tamdır. Burada size düşen görev, tatilinizi en iyi şekilde değerlendirin ve ikinci döneme tam olarak dinlenmiş bir vaziyette başlayın.

Değerli veliler,
‘Karne’ her şey demek değildir. Çocuklarımız kötü notlar alabilir, bu durum da karnelerine yansıyabilir. Bu, çocuklarımızın başarısız olduğu anlamına gelmez. ‘Başarı’ denen şey sadece karne notlarıyla ifade edilmez. Bizlerin yapması gereken şey çocuklarımıza sonuna kadar destek olup, onları ikinci döneme en iyi şekilde hazırlamaktır.

İYİ TATİLLER
Bu duygu ve düşüncelerle 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılı 1. Dönemi’nin tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, herkese iyi tatiller dilerim”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.