İyilik dağıttılar

LÖSEV İyilik Tırı ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. Çerkezköy’de KİPA AVM önüne konuşlanan yardım TIR’ından Çerkezköy’deki 35 lösemili çocuk ve ailelerine yardım malzemesi dağıtıldı.

İyilik dağıttılar
09 Mayıs 2019 Perşembe 12:30

ÇERKEZKÖY’DE 35 ÜYE BULUNUYOR
LÖSEV Ramazan ayında kanser hastaları ve yakınlarına yardımcı olma anlayışıyla İyilikler Tırı Türkiye’nin dört bir yanını geziyor, ihtiyaç sahibi kanser hastalarına ve ailelerine yardım ulaştırmaya devam ediyor. TIR çalışmasının gönüllüler, bağışçılar ve katkı sağlayan duyarlı firmaların işbirliği ile hayata geçirildiğini belirten LÖSEV Sosyal Hizmetler Koordinatörü İsmihan Karakaş, Çorlu’da 30, Çerkezköy’de ise 35 kayıtlı üyelerinin bulunduğunu ifade etti.
YARDIM DAĞITIYORLAR
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından oluşturulan ‘İyilik TIR’ı’ kanserli çocuk ve yetişkin hastalara yardım dağıtmak amacıyla Çerkezköy Kipa AVM önünde stant açtı. Bugün saat 14.30-16.00 saatleri arasında Kipa AVM önünde konuşlanan LÖSEV'in İyilik Tırı, bağışlanan kuru gıda, giysi, kırtasiye, oyuncakları kanserli çocuk ve yetişkin hastalara dağıttı. LÖSEV Sosyal Hizmetler Koordinatörü İsmihan Karakaş, iyilik TIR’ının çeşitli illerdeki lösemili çocuklara ve ailelerine yardım malzemesi götürdüğünü ifade etti. İyilik TIR’ı sayesinde lösemili çocuklar ve aileleriyel daha sıkı dostluk bağı kurduklarına vurgu yapan Karataş “ LÖSEV Türkiye’nin her noktasındaki kanser hastalarına ve ailelerine köy köy, şehir şehir dolaşarak yardımlar götürüyor. 20 yıldır kanser hastalarına ve ailelerine kanserle mücadelelerinde destek oluyor. Aileler, LÖSEV İyilik Tırı’ndan kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan et ürünlerine, mobilyadan bisiklete kadar çocukları ve kendileri için tüm ihtiyaçlarını özgürce seçerek alabiliyorlar. Tır çalışması gönüllüler, bağışçılar ve katkı sağlayan duyarlı firmaların işbirliği ile hayata geçiriliyor. Lösemili çocuk ve aileleriyle sıkı gönül bağlarımız var. Bağışçı vatandaşlarımızın yardımlarını ihtiyaç sahibi lösemili ailelere ulaştırarak var olan dostluk bağımızı daha da güçlendiriyoruz” diye konuştu.
İYİLİK TIRI 81 İLİ DOLAŞACAK
TIR çalışmasının gönüllüler, bağışçılar ve katkı sağlayan duyarlı firmaların işbirliği ile hayata geçirildiğini belirten Karakaş, Çorlu’da 30, Çerkezköy’de ise 35 kayıtlı üyelerinin bulunduğunu ifade etti. Karakaş “Sabah Çorlu’daydık, şimdi ise Çerkezköy’deki aileleri yardım ulaştırıyoruz. TIR’ımız 81 ili dolaşmaya devam ederek ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyacını giderecek” ifadelerinde bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.