İzciler Ata’nın huzuruna çıktı ​

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri tarafından 3-5 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Ankara-Eskişehir Kültür Kampı 37 izci ve 8 liderin katılımı ile tamamlandı

İzciler Ata’nın huzuruna çıktı ​
07 Kasım 2018 Çarşamba 12:52

ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİLER
2 Kasım Cuma akşamı Çerkezköy’den yola çıkan izciler 3 Kasım Cumartesi günü Milas Gençlik Spor İzcileri ile birlikte önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’e olan bağlılıklarını dile getirdiler. Anıtkabir ziyareti sonrası 1. ve 2. Meclisi, MTA Müzesi ve Hamamönü’nü gezen izcilerimiz, Ankara programını tamamlayarak, Eskişehir’e geçtiler.

ESKİŞEHİR FARKLI BİR DENEYİM OLDU
Gece konaklamasını Eskişehir’de yapan izciler, 4 Kasım Pazar günü Türkiye İzcilik Federasyonu Etik Kurul Başkanı 4 Tahtalı Eğitimci İzci Lideri Ramazan İbrahim Birol ev sahipliğinde Sazova Kültür Parkı, Masal Şatosu, Eskişehir Hayvanat Bahçesi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykel Müzesi, Eskişehir Havacılık Müzesi’ni ziyaret ederek, yeni yerleri gördüler ve farklı bir deneyim kazandılar. Eskişehir faaliyetini tamamlayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri Pazartesi sabaha karşı Çerkezköy’e gelerek, ailelerine teslim edildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.